Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Olen menossa ystäväni kanssa kahdeksi päiväksi Tukholmaan ja molempien vauvat otetaan tietysti mukaan (7kk ja 1v 3 kk). Hytti ja Scandic Sergel Plaza -hotelli keskustasta ovat jo varattuja.Olen vallan innoissani irtiotostamme, mutta Tukholmaa tuntevien äitien kommentteja kaivataan. Löytyykö Tukholman keskustasta vauva- ja imetysmyönteisiä kahviloita? Helsingissähän on Sanomatalon Wayne' s Coffee, joka on päivisin täynnä äitejä vauvoineen.Muutkin vauvaileville sopivat matkavinkit ovat tervetulleita. Ajattelimme viettää rauhallisen lapsentahtisen loman ja kantoreppu ja lastenvaunut ovat tietysti mukana.Kreatiivi

Kommentit (6)

http://www.rosendalstradgard.se/html/kafe.htmloltiin viimekesänä tukholmassa kans pienten lastemme kera pari päivää, ja tuolloin nautimme molempina päivinä upeasta tunnelmasta ja ihanasta paikasta - djurgårdenissa, keskustan liepeillä, vehreässä maisemissa!eli tuo ylläoleva linkki kahvilasta: rosendals trädgård café!!! aivan ihana paikka! pihaa ja hyvää ruokaa!Suosittelen!

desico

Åhlensin tavaratalossa on oikeen mukava ja viihtyisä lastenhoitohuone. Muistaakseni siellä oli oikein sohvia imetystä ja syöttöjä varten. Lisäksi tietty vessat ja vaipanvaihtopöytä sekä mikro. Sijaitsee lastenvaate osastolla, joten siinä voi vaikka shoppailla samalla=)

Hauskaa matkaa teille =)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kävimme päivä Tukhkolmassa-risteilyllä noin kuukausi sitten 8.5kk:n ikäisen tyttäreni kanssa ja siellä pisti silmään se, että äidit imettivät hyvinkin avoimesti kahviloissa. Esim. Gallerie-kauppakeskuksen käytävillä olevissa kahviloissa huomasin ainakin kolme imettävää äitiä:) Eli tuskin imetysahdasmielisyyteen ainakaan törmäätte:)Oikein onnistunutta reissua teille!!

Marijo ja tytär

Olimme huhtikuussa 7.5kk vauvamme kanssa Tukholmassa ja äidit imettävät siellä vauvojaan kaikkialla:ravintoloissa, kauppakeskuksien käytävillä, kahviloissa jne.Ruotsi on tunnetusti imetysmyönteinen maa, joten siellä suvaitaan vauvan imettäminen paikasta riippumatta.

Hauskaa reissua!

Ainakin NK:n kahvilassa äipät imettivät kahvittelun lomassa. Olimme touko-kesäkuun vaihteessa Tukholmassa pari yötä vajaa 4 kk vauvan kanssa. Busseilla saa muuten kulkea sielläkin rattaiden/vaunujen kanssa maksutta, metrossa aikuinen maksaa. Rintareppu/kantoreppu oli tosi kätevä -ja yleinen Tukholmassa. Hauskaa lomaa!

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat