Vierailija

Kommentit (16)

Oikein hyvä salva joka paikkaan. Synnytyksestä varmasti tuo kipu johtuu,kun on vielä niin vähän aikaa siitä. Sano ukolles että ottaa sut vähän hellemmin, ei niin rajusti!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Loistavina esimerkkeinä voisi mm mainita tuon voinko jauhaa mantelit sauvasekoittimella ja mitä tarkoittaa korruptio (ja sekin oli väärin kirjoitettu).Onko nykyajan ihmisten yleissivistys hävinnyt kuin puolukka p--luun, vai ovatko kaikki niin laiskoja/tyhmiä etteivät osaa etsiä tietoa internetistä vaan tulevat tänne kyselemään apua toisilta avuttomilta.Anteeksi vain...

muut lapset lähtevät isälleen ja yksi Korfulle, me jäädään miehen kanssa Helsinkiin. Perheessä on myös vuoden ikäinen vauva kotosalla. Ideat on ihan loppu, samoin kuin rahat. Seurasaareen ei viitsi mennä, eikä kavereilla/sukulaisilla ole mökkiä? Auta!

Tämän vastauksen voimin koitan kestää myös typerät työtoverini, tietäen että he ovat täysi-ikäisiä, ja todeten että he ovat vain idiootteja. Voisi kuvitella, että suurempi osan tämänkin palstan käyttäjistä olisi vähintäänkin holhouksen alla, mutta koko totuuttahan me emme voi tietää, mahdollisesti he ovat karanneet hoitajaltaan ja syöksyneet koneen kimppuun...

sen Juhannuksen sijaan. Käytte päivällä kävelyllä vauvan kanssa ja grillaamassa jossain rannalla. Koko päivän muistatte toisianne suukoilla ja kosketuksella.

Illalla vauvan mentyä nukkumaan annatte toisillenne eroottisen hieronnan ja sen jälkeen teette kaiken sen mitä ette ole voineet tehdä kun muu perhe on ollut paikalla. Kannattaa kokeilla rakastelua eri huoneissa.Hellikää toisianne ja viettäkää erootinen Juhannus!

mitä nopeemmin lakkaat puolustelemasta läskejäsi ja aloitat liikunnan ja katsot mitä syöt.

Aikaa siihen menee pari vuotta. 50 kg vuodessa on jo hyvä tahti.

tyhmiin kysymyksiin löytyy kysyjän iästä ja koulutustasosta. Jos peruskoulu on vielä siinä vaiheesa, ettei oikeinkirjoitusta ole opetettu niin vaikeaahan se silloin on. Täältä löytyy myös ne ihmiset joille mikään oppi ei mene perille.

On selvvää myös että teineillä ei ole kokemusta siitä millä niitä manteleita jauhaa.

Eli vastaisin kysymykseesi näin, että meitä on moneen junaan, täällä taitaa porukka kuitenkin seistä vielä asemalla.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat