Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

2-vuotiaalla pojallamme on ruvennut olemaan jatkuvasti pippeli haavoilla. Siis ihan ulkopuolelta. Aluksi luulin, että raapii itse ihon rikki, mutta nyt en enää siihen usko, sillä en ole moista raapimista havainnut. Lapsi itkee, että pippeli on kipeä ja valvoo asian takia välillä öitäkin.Tietääkö kukaan, mistä moinen voisi johtua? Tai onko edes arvauksia? Vaippaa poika ei juuri käytä, ainoastaan öisin ja pitkillä kauppareissuilla. Päiväunillekin vaippa laitetaan, mutta pysyy yleensä aina kuivana. Käytämme kestovaippoja.

Kommentit (6)

Iho on ollut aina hyväkuntoinen ja nytkin on kaikkialta muualta. En tosiaan ymmärrä, mistä on kyse. Vaippapyykin pesuainettakaan en ole vaihtanut.ap

tuntuu, että järki menee, kun ei tiedä, mitä tekisi. Lääkäriinkään ei jaksaisi lähteä, kun siellä on jo jatkuvasti rampattu esinahan alla olevien tulehdusten takia... :( Pitää kai huomenna yrittää soittaa neuvolaan ja kysyä asiasta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jos kerran olette joutuneet useasti käymään lääkärissä tulehdusten takia, niin voisiko olla mahdollista että esinahka on liian tiukka, jolloin se esim yöaikaisten " erektioiden" takia repeää pienille haavaumille?

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat