Vierailija

Kommentit (9)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mietin nyt että laitanko tuota viinimarjamehua vaiko punaviiniä? Eikö sit tartte mitään muuta kuin mausteita? Ei öljyä eikä muutakaan...? Meinattiin tehä tuosta hirvenlihasta rosvopaistia jussina...



ap

koko paistin pekoniin (jos siis pidätte pekonin mausta) ennen folioon ja sanomalehteen käärimistä



Minusta mistä tahansa lihasta tehty rosvopaisti on parhaimmillaan naturellina ilman marinointia (suolaa tietty reippaasti)




Mutta jos sulla on jonkun sortin kokonainen paisti jonkia laitat kokon aisena uuniin, niin sitä hirven makua parantaa loistavasti kun laitat paketillisen pekonia siihen paistin päälle......



Ei kuivu niin helposti ja antaa myös pekonin makua sopivasti siihen hirven muuten niin yksitoikkoiseen ja kuivahkoon makuun.....

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat