Vierailija

Kommentit (7)

Paunulaisia on kahdenlaisia, niin sanotut pitkän matkan vuorot, joissa vaunut laitetaan lastiruumaan, ja näitä jotka kulkevat ihan normaaleja linjoja, juuri esim. Nokia-Tampere.

isommissa autoissa ei sitä ole ja niissä vaunut ja rattaat laitetaan sinne tavaratilaan.ilmaiseksi pääsee vaan tkl:n busseissa. muutenhan sitä vois nousta vaikka turun bussiin ilmaiseksi, kun ne kerran pysähtyy keskustorillekin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

sitten noustaan bussiin ja maksetaan normaalisti kuljettajalle. poisjäädessä kannattaa muistuttaa kuljettajaa että ois ne vaunut siellä ruumassa. ainakaan länsilinjoilla ei maksa vaunujen kuskaaminen erikseen, ehkei paunullakaan.

Siis Nokia-TRE-Kangasala kulkevissa linkoissa...Vaunut mahtuu yleensä siihen välikköön, jossa on TKL:nkin busseissa tilaa vaunuille... Siis takaoven kohdalle:)Mutta tietääkseni vaunut eivät maksa, vaan ostat vain itsellesi lipun...Sitä olen miettinyt, että kun TKL:n linja-autoihin pääsee maksutta vaunujen kanssa, niin pääseekö Paunulaiseen ilmaiseksi jos tulee TRE:n alueelta kyytiin... Sillä TKL:n korttihan kelpaa Paunuissakin.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat