Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Käytiin tänään taas katsomassa yhtä asuntoa ja taas kävi niin, että omistaja joutui arpomaan vuokralaisten välillä, kun hakijat olivat kaikki samanlaisia.

Tämä oli jo viides kerta! Alkaa pikkuhiljaa menemään usko, että saadaan uusi koti.

Kaupungilta ei saa asuntoa, ollaan jonotettu nyt 3 kuukautta, vaikka kaksi kertaa kysyttäessä ollaan saatu vastaus, että kiirellisemmät menevät jonon ohi ja he pitävät kerran viikossa kokouksen, missä päättävät, kuka saa vapautuneet asunnot. Ja viimeisinpään viestiin (mikä laitettiin tuonne) saatiin vastaus, että tällä hetkellä asuntoja on todella nihkeästi vapaana ja kaikki eivät saa asuntoa, vaikka olisi pakko tilanne (esim. häätö).

Kommentit (2)

Uusi kämppä pitäisi löytää kahden viikon sisällä tai joudutaan kadulle. Vuokrasopimus nimittäin umpeutuu tuolloin eikä vuokranantaja suostu jatkamaan sopimusta, vaikka mitään ongelmia ei ole ollut, vuokra on aina maksettu ajallaan jne. Sopimus on siis ollut määräaikainen ja nyt omistaja tarvitsee asunnon tyttärelleen, joka muuttaa tänne opiskelemaan (asunnon omistaja asuu naapurikaupungissa).

Etuoven sivuiltakin ollaan katsottu asuntoja aktiivisesti, mutta ei ole tärpännyt. Vapaita asuntoja on ollut/on 48 kappaletta, joista yksiöitä on n. 30 kappaletta, loput ovat kaksioita. Etsimme joko isoa kaksiota tai sitten kolmiota. Nuo kaikki kaksiot, mitä ollaan käyty katsomassa ovat olleet järkyttävän pieniä, suunnilleen sellaisia, että en ovat yksiöitä, joihin on lätkitty keskelle lattiaa seiniä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat