Vierailija

koko talo on kun helvetti! kuuma kuuma kuuma! mittarissa lähes 35! en ymmärrä, johtuu varmaan mustasta katosta johon koko päivän on porottanu. Auttakaa, kaikki konstit sallittuja!

terv. äiti, isi ja vauva ahdingossa

Kommentit (18)

ulkoa kun sisölle tulee niin tuntuu oikein miten paksu ja tukahduttava ilma on sisällä:( koko päivän on verhot kiinni ja läpiveto mutta ei auta.. nyt tuli hieman viileetä kun alitoin pyykkejä pitkin kämppää kuivamaan..

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

lattiatuuletin (siis sellainen iso ropelituuletin, jossa on jalka) auttaa jonkin verran kun liikuttaa sitä ilmaa. Jopa se hurina ei haittaa meitä kun ollaan myös ihan kypsiä. Varsinkin yläkerrassa (jossa makuuhuoneet on) on ihan hirveeeeeen kuuma ja tukala ilma.

Kannatta hankkia jos asuu omakotitalossa. Meillä kaupungissa täytyy siis tyytyä tuohon läpivetoon sekä tuulettimeen. Kaihtimet edessä tietty koko päivän, ettei aurinko porota.Eiköhän se kohta helpota kun viilenee... ; )

Pahin moka jonka voi tehdä on pitää ikkunoita auki päiväsaikaan. Yöksi vasta lävet auki kun viilenee. Tuulettimet auttavat myös.Lattianrajassa viileintä, eli lattialle makoilemaan. Meillä myös kylppärin ihanan viileä, lähinnä kai kivilattian ansiosta. Omaa oloa voi helpottaa (jos ei suihkuun asti jaksa joka välissä vääntäytyä) laskemalla hanasta kylmää vettä valtimoille, viilentää vähitellen mukavasti koko kropan. Ja juoda pitää paljon.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat