Seuraa 

meillä 2kk pikkuneiti jolle alussa (ekat 2vk) jouduttiin antamaan rinnan lisäksi lisämaitoa pullosta, silloin pullosta juominen onnistui hyvin. Nyt olen kaksi kertaa pumpannut ja vauveli on hetken ollut iskän kanssa kahdestaan, mutta enään pullosta syöminen ei onnistukkaan. Vauveli ei saa pullosta kuin muutaman kymmenen milliä ja sitten kohta on taas kiljuva nälkä. Aventin pullosta söminen ei onnistu ollenkaan ja MAMin pullosta saa sen pikku tilkan. Onko liian myöhäistä enään opettaa pullolle? En siis ole imetystä lopettamassa, mutta pääsisi itsekin välillä esim kaupaan yksin eikä olisi niin syöttöihin sidottuna, edes muutaman kerran kk:ssa!!

Mitäs sitten kun on aika siirtyä velleihin ym. ja vauveli ei osaa pullosta imeä??

Kommentit (2)

Sitten tekikin pullolakon eikä kelvannut enää kuin tissi. No, päätin sitten syöttää vain rinnasta. Se on mahtavaa, kun saa pitää vauvan lähellä! Itse hoidin kauppareissut niin (vauva vain tissillä), että anoppi tuli päivällä meille vauvan päiväunien aikaan ja ite lähdin 15 kilometrin päähän kauppaan (yhteensä 30 km). Kun vauva heräsi, anoppi yritti pitää hänet rauhallisena tulooni saakka. Heti kaupasta tultuani otin vauvan rinnalle ja laitoin kauppatavarat myöhemmin paikoilleen. Tämä on toiminut meille. Eli vauva kannattaa ensin syöttää ja sitten lähteä asioille. Kyllä se vauva pari tuntia pärjää hyvin ilman äitiä. Vauva nyt pian puoli vuotias ja syö nokkamukista! Meillä se pullo ei kelvannut vieläkään imetyksen loputtua vaan siirryttiin suoraan nokkamukiin.

Mistäpä niitä syöttää, kun ei pullo kelpaa. Siirrytään täs piakkoin puuroihin suoraan. Aloitellaan riisipuurojauheella ja sitten piltin kaurapuuroa. Niistä tekee sen verran jäykkää, että saa lusikalla syötettyä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat