Vierailija

Kertokaa kaikki mitä tiedätte!

Kannattaako mennä lasten kanssa? Viihtyykö myös mies? :)

Onko museo auki juhannuksena ja jos maksaako erikseen? Olen viimeks alle kouluikäisenä ollut enkä juuri mitään muista paitsi ne oravat! Vieläkö kannattaa ottaa pähkinäpussi mukaan? Ottaakko eväät mukaan vai grillailla kotiinpalattua? Kellä olis tuoreessa muistissa? Kuulin että auto pitäis jättää keskustaan ja mennä bussilla?

Kommentit (11)

paitsi Antin talo, joka on koristeltu juhannusasuun. Juhannuspäivänä museo on auki.Ihan mukava tapahtuma, perinnepainoitteinen. Lapsille on tosiaan oma kokko, nukketeatteriesitys, vanhan ajan tapaan tehtyjä keinuja ym. leikkivälineitä. kantsii ottaa ehkä omat ruoat mukaan, saaren myyntipisteissä aika kallista ja kamalat jonot.Jos hyvä ilma, niin ihan kiva, leppoisa tapahtuma. Eikä kovin paljon humalassa örveltäviä, siellähän ei nimittäin myydä alkoholia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

päällimmäisenä jäi mieleen hirveä tungos. Kun on ainoa paikka Helsingissä mihin viitsii mennä lasten kanssa niin sinne menee sitten tosi paljon ihmisiä. Lapset kuitenkin tykkäs juosta metsässä ja katsoa kokkoa. ja niitä lippuja myytiin siinä ennen sitä siltaa.

SEURASAAREN JUHANNUSVALKEAT

23.6.2006 klo 18-01Seurasaaren juhannusvalkeat järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 1954 Seurasaarisäätiötä vastaavan organisaation toimesta. Juhla on nykyisin säätiön suurin ja näkyvin vuosittainen tapahtuma. Seurasaarisäätiö järjestää tänä kesänä juhlaa 51. kerran.Tienvarrella klo 18-21 esiintyvät tukkilaiset, käsityöläiset, kansanmuusikot ja kansantanssijat. Myös satakuntalainen Antin talo koristautuu juhannukseen. Leikkimieliset voivat lunastaa itselleen juhannustaian pientä korvausta vastaan. Perheen pienimmille rakennetaan keinukenttä ja perinneleikkivälineet (puujalat, pussit, renkaat) ovat vanhaan tapaan yleisön käytettävissä.Juhlakentällä klo 19-21 on ohjelmassa mm. lippukulkue ja lipun nosto, suomalaisia kansantansseja (Pörriäiset ja Gornitsa) ja pelimannimusiikkia (Jari Komulaisen pelimanniorkesteri), juhannushääparin häävalssit ja illan päätteeksi juhannustanssit klo 01 asti.Kokkorannassa klo 21-22 palavat kymmenet eri maakuntien kokot. HUOM. Tukkilaisten kokko syttyy sillalla klo 18.40 ja lasten kokko kokkorannassa oin klo 19.45 Lautalle rakennettava pääkokko syttyy klo 22.00 juhannushääparin sytyttämänä..Juhlayleisölle pyritään tarjoamaan tilaisuus saada lähikosketus esiintyjiin ja myös mahdollisuus osallistua aaton tapahtumiin. Saaressa on ravitsemuspalveluja koko juhlan ajan.

Juhla jatkuu juhannuspäivänä 24.6.2006 klo 14.30-16.30, jolloin yleisöä tanssitetaan Seurasaaressa Antin aukiolla. Karunan kirkossa on juhannusjumalanpalvelus klo 13.00.

Pääsyliput:

Aikuiset 12 euroa, alle 12-vuotiaat ilmaiseksi vanhempien seurassa.

Ryhmävarauksia Seurasaaren juhannusvalkeille voi tiedustella Seurasaarisäätiöstä.Pääsylippuja voi lunastaa paikan päältä juhannusaattona Seurasaaren sillan kupeessa sijaitsevasta INFO-pisteestä tai ostaa etukäteen arkisin 9-16 Kansantaidekeskus Tomtebosta osoitteesta Tamminiementie 1, Helsinki.Yleisjärjestelyt:

Meilahdessa on yksisuuntainen liikenne aattona klo noin 15.00 alkaen (Tamminiementie - Seurasaarentie). Saaressa ei ole pysäköintitilaa yksityisautoille, joten suosittelemme bussi 24 käyttöä. Tihennetty juhlaliikenne. Viimeinen bussi kohti kaupunkia lähtee 01.35.* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat