Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

siinähän se kysymys sitten olikin.

Kommentit (7)

Nimi ei millään lailla kolahda minuun. Minusta se on hassu nimi, josta tulee mieleen, että mikäs voitto se tämä mies tai poika on. En siis rohkaise antamaan sitä lapselle nimeksi.

Itseäkin vielä mietityttää, en kyllä tiedä onko tulossa tyttö vai poika. Esikoisen nimi on Onni ja olen mietiskellyt nimeä mikä sopisi sen kanssa. Tytölle nimi on jo valmiina. Onhan tuo Voitto ollut suvussakin nimenä ja kyseinenkin henkilö ollut joskus vauva :) joskus 1900 luvun alkupuolella, en tiedä miten sopii 2000 luvulle :) Taitaa niitä kuitenkin muutama olla kastettu tänäkin vuonna. Kyllä voi olla vaikeaa tämä nimen valinta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

toisen sukunimi on Kuulusa. =D On jotain paikymppinen kai. Toinen onkin " normaalimmin" vanhempi. Voisin kuvitella myös vauvalle.

Nimenä hieno ja nyt menis mummo- ja pappanimien joukossa kuin kala vedessä!

Onni, Toivo, Lahja, Rauha, Lempi...Voitto.Olen viehättynyt tämän tyyppisistä merkitysnimistä, jotka ovatkin pinnalla nyt - esimerkiksi Tarmo, vau. Voitto on myös komea merkitykseltään, toki hieman kiusaamisaltis: " pikavoitto" , " voitto kotiin" jne. Mutta samanlaisia väännöksiä saa myös suosituista Toivosta, Onnista ja muista merkitysnimistä, joten ehkei tuo haittaa.

koska en tykkää tälläisistä merkitysnimistä, kuten Voitto, Tarmo, Urho ym. Mutta tämä on ihan puhdas makuasia ja tämänpäivän nimien joukossa Voitto tuskin liian erikoinen on.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat