Vierailija

Kommentit (1)

8 kananmunaa



Keitä kananmunat kypsiksi, noin 7 min. Halkaise kahteen osaan ja täytä.



Täyte 1



2 rkl basilikanlehtiä

2 rkl majoneesia

100 g maustamatonta tuorejuustoa

Paloittele tuoreet basilikanlehdet saksilla. Sekoita täytteen ainekset tahnaksi.







Täyte 2



3 rkl (n. 20 kg) kylmäsavulohta

100 g maustamatonta tuorejuustoa

2 rkl tilliä

1/2 rkl sitruunanmehua



Kuutioi kylmäsavulohi ja sekoita tuorejuuston joukkoon. Leikkaa sekaan tilliä. Purista sitruunanmehu ja sekoita ainekset tasaiseksi.







Täyte 3



valmista italiansalaattia





Kokoa alkupala-annokset lautaselle tai tarjoiluvadille. Valitse kaksi mieleistäsi täytevaihtoehtoa. Lusikoi tai pursota täytteet halkaistujen kananmunien päälle. Koristele. Laita kananmunien alle esimeriksi herneenversoja. Myös paloiteltu salaatti sopii.



*************



4 kovaksi keitettyä kananmunaa

2 rkl hienonnettua ruohosipulia tai purjoa

1 dl smetanaa

1 tl sinappia

1/2 tl suolaa

1/4 tl valkopippuria

muutama pieni tillinoksa



Keitä kananmunat koviksi (8 minuuttia). Jäähdytä, kuori ja halkaise munat poikittain.

Koverra keltuainen varovasti pois. Hienonna keltuainen, sekoita joukkoon silputtu ruohosipuli tai purjo, smetana ja mausteet. Täytä valkuaiset seoksella. Koristele tillinoksilla.



**************



4 kovaksi keitettyä kananmunaa

salaatinlehtiä



Täyte

1/2 prk (100 g) Hovi kevyt maustamatonta tai Hovi kevyt valkosipulia

1/4 prk (50 g) Valio raejuustoa

2 rkl hienonnettua punasipulia

2 rkl hienonnettua ruohosipulia

n.1 dl (n. 100 g) kirjolohen- tai

muun kalan mätiä

1 rkl sitruunamehua

1/2 tl valkopippuria

ripaus sokeria



Kuori ja halkaise munat. Asettele salaatinlehdet tarjoiluvadille ja kostuta niitä varovasti öljyllä sekä viinietikalla. Nosta munanpuolikkaat salaatinlehtien päälle. Sekoita täytteen ainekset keskenään, jätä hiukan sipuleita ja mätiä koristeluun. Laita lusikallinen täytettä kullekin munanpuolikkaalle ja koristele puna- ja ruohosipulilla sekä mädillä. Tarjoa alkupalana esim. paahtoleivän kanssa. Täyte sopii soseutetun kalakeiton lisäkkeeksi.



*************



4 kpl 6 min keitettyjä kananmunia

majoneesia tai mätitahnamassaa



--------------------------------------------------------------------------------

*Kuori keitetyt kananmunat ja halkaise pituussuunnassa kahtia

*Poista keltuainen ja sekoita se majoneesin tai mätitahnan kanssa tasaiseksi massaksi

*Pursota massa maustamisen jälkeen takaisin munaan

*Koristele rasvakalan tai simpun mädillä, juhlavammassa tilaisuudessa käytä aitoa kaviaaria.

*Asettele munat vadille tai lautaselle esim. suikaloidun salaatin päälle



***************



4 kpl Munaa

2-3 rkl Kallen kaviaaria

0,5 rkl Sipulia hakattuna

2 rkl Kermaviiliä

Persiljaa

Salaatinlehtiä



Ohje:

Keitä kananmunat koviksi (n. 8 min) ja jäähdytä. Halkaise ne pituussuunnassa kahtia ja ota keltuainen erilleen. Sekoita keltuaisiin Kallen kaviaari, sipuli ja kermaviili tai ranskankerma. Pane seosta valkuaisille ja koristele pienillä persiljanoksilla. Revi laakealle vadille salaatinlehtiä ja asettele munanpuolikkaat salaattipedille.



***********





Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat