Seuraa 

Täällä kyseltiin joku aika sitten viulajuuresta ja sen tehosta kutiseviin ikeniin. No, meidän poika (4kk) on vissiin alkanu tekemään hampaita kun kuolaa ihan kamalasti ja on alkanu jyystämään tissiä ikenillä (auts). Ennen niin tyytyväinen tissittelijä saa monesti itkukohtauksia tissillä. Poika on muutenkin ollut nyt poikkeuksellisen levoton.

Meillä on semmonen viulajuuri ja annoin sen pojalle tänään pureskeltavaksi, ja se rauhoittui ihan täysin hetken pureskelun jälkeen ihan entiseksi omaksi itsekseen. Tykkäsi kovasti pureskella sitä ja hetken kuluttua laittoi sen itse pois ja nukahti rauhallisena päikkäreille. Toivottavasti juuresta on jatkossakin yhtä paljon hyötyä, eikä tämä ollut vaan joku sattuma. Mielummin kuitenkin annan tuon viulajuuren pureskeltavaksi kuin laitan mitään rasvaa ikeniin. Niitä kumisia pureskelujuttuja poika ei välitä suuhunsa laittaa. Onko kellään muulla muuten mitään vinkkejä ikenien kutinan rauhoittamiseksi?

Kommentit (2)

Viulajuurta myy Me and Mama:

https://www.meandmama.fi/Viulajuuri

Hampaanpuhkeamisen helpottamiseen

Hinta: 9,50 euroa

Latinalainen nimike: Iris Pallida/GermanicaKäyttö: Ensimmäisten hampaiden puhjetessa ikenet ovat usein kipeät. Viulajuuri on vanha Keski-Eurooppalainen tapa helpottaa lapsen ienkipuja hampaiden puhjetessa. Se antaa elastisen vastuksen ikenelle, se ei repeä eikä halkeile ja on hygieeninen käyttää. Viulajuuri on ripustettu valkaisemattomaan Demeter-puuvillanauhaan. Jo muutaman minuutin viulajuuren pureskelu vapauttaa siitä ainesosia, jotka lievittävät ienkipuja. Älä ripusta viulajuurta lapsen kaulaan, vaan anna se hänen käteensä. Anna lapsen pureskella viulajuurta vain valvonnan alaisena.Hoito: Jokaisen käytön jälkeen viulajuuri kuivatetaan huoneenlämmössä ja sen kunto tarkastetaan. Likaisen viulajuuren voi kastaa muutamaksi sekunniksi kiehuvaan veteen. Pakkauksessaan ja tasaisen viileässä lämpötilassa (10-20 astetta) viulajuuri säilyy jopa kaksi vuotta.

heti kiinnostuin, kun meidän pojalla ihan sama juttu. Ikää on 4,5kk ja kuolaa riittää ja ikeniä näyttäs kutittavan, koko ajan pitää jäystää jotain, onneks ei oo vielä tissiä kokeillut *koputtaa puuta* :)

kaikki vinkit pojan olon helpottamiseksi otetaan ilolla vastaan... =)Scorppis ja poju 4,5kk

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat