Seuraa 

Nyt on menossa pas:n jälkeinen pp6, aika normaali PMS-olo on. Kuitenkin ajattelin kysäistä, josko jollain olisi kokemusta tukihoidon aikana olleesta pahasta mausta suussa. Käytössä Crinone, ja ilmeisesti sekä se että Lugesteron voi aiheuttaa koko joukon erikoisia oireita, mutta mistään en oo löytänyt tällasesta mainintaa. Pari päivää ollut jo koko ajan voimistuva erikoinen maku suussa, ei ihan metallinmakukaan, mutta aika lähellä. Crinonea en siis ole koskaan ennen käyttänyt, joten voi tulla hyvin siitäkin. Tosin aika erikoista kun se on kuitenki emätimeen annosteltava..jos jollain kokemuksia, kertokaa.

Kommentit (3)

Mulla oikeestaan vasta eilen ja tänään ollut varsinaista pahaa oloa. Se maku ei liittynyt aiemmin mitenkään oksetavaan oloon, olipahan vaan outo maku. Eilen illalla pari kertaa tuntui sellaselta veren maulta. No, eletään toivossa ja plussasäteitä sinnekin!

Mulla on Passista menossa pp8. Paha maku on mullakin ollu suussa melkein koko viikon, jopa niin et pitää hampaita pestä useammin! Pahoinvoitia, siis aivan kuvottava olo... varmaan Zumenonin seurauksena. Tuntuu aivan siltä kuin ensimmäisessä raskaudessa mutta silloin oli viikkoja ainakin yli 8 ennen kuin pahoinvointi ja pahamaku ilmaantui, joten sen takia pistä lääkkeen piikkiin tän enkä uskalla toivoa liikoja...... etten pettyisi...

Toivottavasti sulla olisi raskauoireita..heh

Jännitän sun puolesta...Onnea jatkoon!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat