Vierailija

Kommentit (8)

Eilen katoin yhtä ohjelmaa, jossa kokki grillas kesäkurpitsaa, paprikaa ja jotain muita vihanneksia. Se halkas ne pitkittäin ja laitto päälle vaan öljyä ja vähän suolaa. Ei kuorinu. Sit grillas niitä se " liha" puoli alaspäin ja pilkko vasta kun ne oli sellasia al dente- eli puolikypsiä. Ei ollu yhtään vetisiä. Sekotteli niistä sit sellasen lämpimän salaatin. Pani vielä päälle joitan yrttiä ja parmesan-juustoa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Me on myös joskus tehty täytettyjä herkkusieniä. Eli siis isojen herkkusienten kanta leikataan ois, sisusta koverretaan. Täytteeseen tulee sulatejuustoa, herkkusienen sisustaa, sipulia ja paprikaa. Kun täytteet on sisällä, herkkusienen ympärille kääräistään viipale pekonia, ja kiinnitetään hammastikulla tms. Voi että on NAMIA! :)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat