Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Mikä näistä kuulostaisi parhaalta ensimmäisenä nimenä:

Viljami, Verneri, Kasperi, Jesperi vai Oliver? Tuleeko jostain mieleen ikäviä lempinimiä? Ovat kuitenkin sen verran pitkiä kaikki, joten lempinimiltä ei voi välttyä.

Kommentit (11)

osuvat minun makuhermooni (Oliverkin ennen massasuosiotaan).Erityisesti ilahduttavat Kasperi ja Jesperi noin loppu-I:llä maustettuna. Huomattavasti reipashenkisempiä niin kuin ilman. :)Ikäviä lempinimiä halutessaan keksii aina. Ihan mukaviakin löytyy kaikista, esim. näin:

Viljami -Vili, Ville

Verneri -Vellu, Vee

Kasperi -Kapa, Kassu

Jesperi -Jeppe, Jesse

Oliver -Olli, OpaNyt vasta luin edellisten kommentit. Kasperia ja Jesperiä koskevasta kommentistani en toivo kenekään loukkaantuvan. Mielipiteitähän maailmaan mahtuu. ;)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Minusta Viljami on näistä nimistä huomattavasti miellyttävin, etunimeksi Viljamia ei niin kamalan paljon anneta, vaikka pelkällä fiilistuntumalla nimen suosio on kyllä kasvussa. Viljami ei ole nimenä kova tai mitenkään särmikäs, ennemminkin peruspositiivinen ja iloinen. Hmm. Ja tunnen kyllä teini-ikäisen Viljamin, jolle ei minkäänlaista lempinimeä ole siunaantunut, vaan ihan koko nimellä kutsutaan.

Kasperi ja Jesperi myös ihan kivoja (kumpikin minusta parempi ilman i-loppua), muttei ihan yhtä hyviä kuin tuo Viljami, Verneri ja Oliver -kolmikko. Näistä varsinkin Viljami ja Oliver kaksikon välillä olis vaikea sanoa, että kumpi parempi, riippuisi ihan sukunimestä (ja mahdollisista sisaruksista), että kumman valitsisin. Kivoja vaihtoehtoja teillä mietinnässä.

siitä en ole koskaan pitänyt, makuasia ja kai nimen yleiyyskin on kuluttanut nimeä mielessäni. Jesperit ja Jasperitkaan ei ole mun suosiossa niin kuin Elmeri joka on ihana nimi.

Valitsisin Viljamin, joka on kiva, suomalainen ja perinteinen nimi, eikä kutsumanimenä kuitenkaan turhan yleinen. Toisella sijalla listasta olisi Verneri. Nämä eivät ole muotinimien kärkeä, toisin kuin Oliver. Kasperi ja Jesperi kuulostavat myös vähän muotinimiltä, vaikka ehkä ne eivät kovin suosittuja edes ole. Monesti asiat eivät ole sitä, miltä ne tuntuvat.Viljamista tulisi helposti lempinimet Viltsu, Ville ja Vilho. Kaikki kivoja lempinimiä. En nyt yhtäkkiä keksi, että muistakaan listanne nimistä tulisi mitään ikäviä väännöksiä. Jos niitä etsimällä etsii, niin sitten varmaan niitäkin saisi, mutta niinhän kaikista nimistä saa.

Vernerissä on kiva ärräinen sointu, tietysti jos suvussa on paljon ärrävikaisia niin kannattaa harkita. Viljami on myös kaunis, mutta taitaa olla suosittu tai tulossa suosioon sekä suomen- että ruotsinkielisten parissa. Jesperi olisi hieman harvinaisempi kuin huippumuodikkaat Kasperi ja Oliver, mutta mulla osuu silmään tuo JES.Verneristä ja Viljamista tulivat mieleen Vihtori, Valdemar ja Voitto, kaikki hieman harvinaisempia ja komeita v-alkuisia nimiä.

Viljami:Tämä on nimi, josta mulle tulee mieleen tosi rauhallinen ja hiljainen poika..nimi on aivan ihana :o)!Verneri:Verneri on vekkuli..tulee mieleen poika, joka on kyllä aikas rauhallinen, mutta pilkettä silmäkulmassa ;o)!Kasperi:Aikas yleinen varsinkin Kasper, mutta ihmekös tuo, sillä nimi on tosi kiva..reipas!!Jesperi:Ehdottomasti ihanin minusta ja syykin on selvä, sillä meillä kotona on hurmaava pian 4vuotias Jesper :o)!!Oliver:Aivan ihana myös..vekkuli pojan nimi :o)!!Enpä keksi noista mitään rumia lempinimiväännöksiä..Jesperi voi vääntyä Jepuksi tai Jepsuksi(näin meillä!),Kasperista saattaa tulla Kapu tai Kassu ja muista jotain muuta, mutta ei mitään ikäviä tule kyllä mieleen ;o)!!

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat