Vierailija

Siis mieheni on joskus lapsena ratsastanut muutaman vuoden poneilla. Ei kai ole mikään kovin taitava, mutta pysyy auttavasti satulassa ja on ravannut + laukannut.Itse olen aikoinaan harrastanut aktiivisesti ratsastusta 10v ja sen jälkeen satunnaisemmin. Kilparatsastajaa minusta ei tulisi, mutta pärjään melkein hevosen kuin hevosen kanssa, kunhan nyt ei tarvitse mitään piaffia ja passagea alkaa harjoittaa saati hyppäämään yli 1m esteitä kylmiltään.En ole vuosikausiin käynyt tallilla täällä pk-seudulla, joten en oikein tunne paikkoja.Mies haluaisi nyt, että menisimme kesälomalla kokeilemaan jotain tallia, lähinnä kai ihan parin tunnin maastolenkki olisi ajatuksissa. Tunteeko joku paikkaa, josta voisi saada tuollaisen maastolenkin kahdelle? En tiedä miten mies pärjää hevosen hallinnassa, joten ohjattukin maastolenkki käy - onpahan ainakin sitten toinen ottamassa kiinni hevosta jos mies tippuu. Ja toinen kysymässä, että sattuiko ;-)Kiitos!

Kommentit (7)

mutta ehkä systeemi on muuttunut. Henk koht syistä en haluaisi mennä Domiin.Ehkä issikat olisivat kivempia :/ En nimittäin usko, että mies tykkäisi sellaisesta 8 hengen porukassa olosta ihan ratsastuskoulutyyliin. Eli vähän vapautta pitäisi olla.Joskus penskana kävin Sipoossa jollain tallilla laukkaamassa pelloilla ja hyppäämässä esteitä (no en miehelle suosittelisi - enkä suostuisi ottamaan vastuuta), ja se oli aika vapaata touhua.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ohjattuja maastolenkkejä järjestävät kaikki ratsastuskoulut, ja sinne pääsee mukaan irtotunnin hinnalla. Tuomarinkylän ratsastuskoulu on mm. erittäin hyvä. Katso keltaisilta sivuilta lisää. Tai netistä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat