Vierailija

Kommentit (12)

yhden psykopaatin.. oli niin charmantti, tietenkin laskelmoivasti.. koska jääkylmästi raiskasi mut illan päätteeksi.. ja tämän tiedon kannan hautaan yksinäni!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ne, jotka käyttävät psykopatia-määrittelyä, korostavat ilmiön psykologista perustaa, sosiopaatti-määrittelyssä korostuu enemmän yhteisöllinen/yhteiskunnallinen puoli. Periaatteessa ei voisi olla sosiopaatti, jos eläisi yksin metsässä, sen sijaan psykopaatti voisi kyllä olla.

Eli tyypillistä se on psykopaateille, mutta en tiedä onko kuitenkaan kaikki sellaisia (eli onko se diagnoosin tekemisen kannalta merkittävää vai ei).

hän on yleensä hurmaava seuramies..tiettyyn pisteeseen saakka. Raivokohtaukset ovat tavallisia, monesti ovat riippuvaisia alkoholista, huumeista. Ovat älykkäitä mutta elämäntapaa leimaa ítsekeskesiyys ja hallitsemattomuus. Ainoa oikea tunne joka on aito heillä on kateus.

-kotipsykologi-

Olennaista psykopatiassa on, että syvät tunteet puuttuvat. Raivokohtauksia kyllä on, mutta nekin ovat laskelmoituja ja henkilö pystyy lopettamaan ne milloin tahansa. Aika surullista, ettei pysty rakastamaan edes omaa lastaan.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat