Vierailija

Oman lapsen kakka haisee paremmalta kuin vieraan, paljastaa yhdysvaltalainen tutkimus.Asia selvisi, kun Betty Repacholi Washingtonin yliopistosta värväsi 13 äitiä haistelemaan kakkavaippoja. Kokeen tarkoituksena oli testata inhoreaktion evoluutiota. Repacholin mukaan olisi evolutiivisesti järkeenkäypää, että oman jälkeläisen jätökset eivät inhottaisi äitejä ainakaan niin paljon kuin ei-sukulaislasten.Näin kävi: sokkotestissä naiset ilmoittivat oman vauvansa vaipat säännönmukaisesti vähemmän yököttäviksi kuin muut. Joko äidit ovat tottuneet hajuun tai sitten he tunnistavat sukulaisensa, puntaroidaan Journal of Evolution and Human Behavior -lehdessä julkaistussa tutkimuksessa." Inhoreaktio lienee kehittynyt, jotta pysyisimme erossa terveydelle vaarallisista asioista. Emme kuitenkaan olisi päässeet kovin pitkälle, jos inhoaisimme omia vauvojamme" , Repacholi kiteyttää New Scientistissa.Lähde: Tiede-lehden uutiset

Kommentit (7)

Oman vauvan vaippa ei ole koskaan yököttänyt, mutta vieraan vauvan vaipan vaihtaminen onkin toinen juttu.Sama oksennusten kanssa. Ei tee yhtään pahaa siivota omien jälkeläisten oksennuksia.

lisäruokaa saavan haisee.

Jenkkilässä puhutaan ' our babystä' kun puhutaan jopa 3 vuotiaasta, kyllä se kakka ainakin haisee olis sitten oman tai vieraan :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vierailija:

Lainaus:


Sama oksennusten kanssa. Ei tee yhtään pahaa siivota omien jälkeläisten oksennuksia.
Kyllä mulla vaan tekee. En ole kyllä koskaan siivonnut muiden kuin lasteni tai itseni oksennusta, ehkä se on vielä yököttävämpää.

se, että joku sonta haisee marginaalisesti vähemmän epämiellyttävälle kuin joku toinen sonta, ovat eri asioita.Sinänsä ihan ymmärrettävä juttu. Eihän ne omat pierutkaan haise läheskään niin pahalle kuin muiden.

En uskalla luvata tunnistaisinko kultani paskan lemua toisen lapsen käryistä. Uhh, kyllä kyökkisin ihan kaikkien kohdalla. Voi minua voi.

Joskus kun on vauvavieraita niin mietin että hyi kun haiseekin kamalalta ton vauvan kakka. Ihan varmasti oman vauvan haisee yhtä pahalta, mutta ei sitä huomaa. Kai tottumuskysymys.

Tai haisee tietty, mutta ei ällötä silleen kun vieraan lapsen kakka...Omani vaippoja kun vaihdan, niin ok, haiseehan se, muttei mulla yrjöreaktiota tule. Vaan kun ystävättäreni saman ikäisen tyttären kakkavaippoja vaihdan, niin oksennus meinaa tulla!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat