Vierailija

Ihan siis ystävällinen kysymys.

Itellä kaks lasta on ainaki ollu semmosia, että kyllä ne " tekee" nälkäänsä sen hetken, että pystyn siirtymään esim kaupasta autoon syöttämään ellen jopa kotiin asti.

Muutenkin voin luottaa aika pienestä tietäväni milloin vauvalla tulee nälkä milloin on muuta kitinää.Onko toiset vauvat oikeesti sellasia, että ne on sitten sillä siunaamalla täydessä raivossa jos tissiä ei tipu?

Kommentit (6)

Mulla on puolitoistavuotias, jota ei niinkään syötetä enää nälkään, vaan turhautumiseen, väsymiseen, tylsistymiseen, siihen että pitäisi pysyä hiljaa ja paikallaan yms. Eikä taatusti tule isona mitään lohtusyöppöä meillä on lapsia 15 vuoden ikähaarukalla eikä kenellekään ole liikasyöminen ongelma kun oraalista nautintoa ei ole pienenä turhaan evätty.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kyllä jotkut todellakin on täydessä raivossa, jos ruokaa ei tipu saman tien, ja sitten raivoavaa vauvaa ei saakaan enää tissille. Toiset äidit myöskään ei halua yhtään huudattaa tai odotuttaa vauvaa. Jos on huolta vaikkapa painon nousun kanssa, vauvaa haluaa ruokkia aina kun se vaan suinkin on syömäpäällä. Sellaisia syitä tulee ekaksi mieleen. Miksi se olisi joku ongelma, että tarjoaa tissiä joka inahdukseen??

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat