Vierailija

nyt semmoisia " tukisandaaleja" ostaisi lapselle jolla niin iso jalka, sehän on jo ainakin 3vuotias....?! en ole ikinä tajunnut tuota, kun kaupan hyllyssä roikkaa (paljonkin) niitä vauvamalleja mut noin isoja kokoja.

Kommentit (14)

Minä kun kissojen ja koirien kanssa etsin aikanaan elefantenin ' vauvasandaaleja' kokoa 29 ja onneksi lopulta löysin. Tytöllä oli ikää 4 v ja jalat kipeytyi urheilusandaaleissa, kun niiden lesti oli liian leveä.On paljon kenkiä jotka sopii vain satunnaiseen juhlakäyttöön. Meillä on ainakin sopivat, tukevat, laadukkaat ja niinpä yleensä valittaen myös aika kalliit kengät lapsilla.Toivottavasti lapsesi ei aikanaan kärsi jalkavaivoista. Osta ainakin sopivan kokoiset, suurin osa omien lasteni kavereista ainakin kulkee 1-2 numeroa liian pienissä kengissä. Ainakin yhdellä tytöllä on jo 10-vuotiaana järkyttävän vääntyneet ukkovarpaat, kun on vuosikaudet ollut monta numeroa liian pienet kengät. Kenkiä ei ole koskaan sovitettu kunnolla vaan tyttö on kenkävarastosta ottanut mitkä jalkaan mahtuu. Perheessä paljon lapsia, joten harvemmin käyvät kenkäkaupassakaan vaan kengät kiertää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mun pojalla (löysät nilkat ja lättäjalka) on sellaset, myös sisäkäytössä.

Vierailija:

Lainaus:


Poika kulkee koko ajan varpaillaan ja sen vuoksi tarvitsisin sellaiset pikaisesti jotta alkaisi kävelemään " normaalisti" !!!

Meidän tytöllä kun on jalka kokoa 29-30 ja ikää " vasta" 3v10kk. Mielelläni ostaisin hänellekin vähän " lapsellisemmat" sandaalit:-(t. 3, isojalkasten äitee

Nyt tytöllä ikää 3v 1kk ja käyttää 28 numeroisia. Monet sandaalit ovat jo lähes nuorisokengän näköisiä ei lasten kengän. Ostasin mielelläni lasten näköisiä kenkiä lapselle.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat