Vierailija

olisiko " sanktiona" todennäköisemmin keskenmeno vai FAS?Kunhan pohdin, en ole raskaana enkä hae tällä lupaa juopottelulle =)

Kommentit (5)

Edelleen hän on terve 18-vuotias. En tietenkään suosittele kokeilemaan, mutta on varmaan hyvin tavallista, että noilla viikoilla kännejä vedellään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

pieni alkio, jonka solut koko ajan uudistuvat. Myöhemmin tulee istukka ja sitä kautta kaikki äidin nauttimat aineet kulkeutuvat pieneen ihmisen alkuun.

Lähes kaikki (tai ainkain monet) ovat noilla viikoilla tietämättömiä raskaudestaan ja ovat ottaneet kännejä yms. Ei vaikutusta alkioon!

Yleensä varhaisissa keskenmenoissa on jo alunperinkin ollut jokin rakenteellinen vika. Ei siis äidin syytä!!!

Ja joka tapauksessa on hyvin epätodennäköistä, että yksillä känneillä olisi näkyviä vaikutuksia. Tietenkin on silti aina varminta olla ottamatta kännejä, koska asiasta ei ole täyttä varmuutta.

mutta en mene toki vannomaan. Eikös kuitenkin sanota että se sikiö (vai alkioko se vielä tuossa vaiheessa on) on alkuraskaudessa melkoisen suojassa. Katsopa jostain sikiön kehitys sivuilta, missä vaiheessa sikiön ja äidin verenkierto yhdistyy. Sen jälkeen on vaikutusta ainakin.* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat