Seuraa 

Milloin/kuinka pian yo-juhlien jälkeen olisi korrektia postittaa kiitoskortit? Onko hassua/outoa jos kiitoskortin kuva olisi kotioloissa/juhlassa otettu poseerauskuva?

Kommentit (11)

korteista saa näyttäviä ihan kotonakin. Kuva tietysti on paras ja luonnollisimman näköinen valokuvapaperille tulostamalla, mutta esim. kivalle pahvillekin voi tulostaa varsinkin mustavalkoisia tai muita yksisävyisiä kuvia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

http: //www. kissgalleria. com/image. php?image=106977Saakohan tuota rajattua järkevästi? Hassusti kaverin käsi näkyy.Ja tämän kesän aikana nyt ilman muuta. Mietin vain että onko siinä jotakin " virallista" aikarajaa? Tyyliin kuukauden sisällä.Onko jostain saatavilla valmiita kiitoskorttipohjia? Sinooperista? Valokuvausliikkeistä?

Voi olla kotioloissa otettu kuva.

Itse joskus valmistuttuani en edes käynyt valokuvaamossa. Hyvällä kameralla sai kotioloissa kauniita kuvia. Halvaksi tuli.

Ja lähes syksyyn tahtoo mennä, jos valokuvaamosta tilaa kiitoskortit. Tietenkin johtuu siitä, että pohtii pitkään mikä on paras kuva:).

Morre on IHAN väärän näköinen. Morre on oikeasti poikamainen ja vähän yrmeän näköinen. Ja ehdottomasti lyhyttukkainen. ARGH.Tähän laittaisin hymiön, jos niitä käyttäisin.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat