Vierailija

Eli lapsesta tulisi siis Igor ja toiseksi nimeksi afrikkalainen nimi, mieheni on siis afrikkalainen. Sekä isä että poika olisivat Igoreita etunimeltään mutta kutsuisimme poikaa toisella nimellä.

Kommentit (5)

Lasteni serkun nimi on täsmälleen sama kuin meidän tyttären nimi.Toisaalta erään sukulaisen kahdella tytöllä on täsmälleen samat nimet.Mielestäni siis normaalia, kun ajattelee, mikä on tausta.

jo kuudennessa polvessa. Kovasti meidänkin pojasta odotettiin samaa, mutta eipäs tullutkaan. Anoppi jo yritti aikoinaan lopettaa, mutta nuorimmalle oli jo niin kova painostus, että antoi sitten saman. Nyt se loppuu meillä. Ajatuksena mielestäni kaunis ja perinteinen, mutta ei ole mun juttu. Minä haluan antaa " omat" nimet.

Laki sallii antaa seuraavalle polvelle isänsä tai äitinsä nimen, mutta sisaruksille ei saa antaa, tosin sisaruksilla voi olla sama nimi ekana toisella ja toisena nimenä toisella.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Nimilaki ei sitä kiellä, mutta antaisin silti eri nimen, kun maailmassa on niin paljon hienoja nimiä. Minusta lapselle on parempi, ettei ole sama nimi, kun voi tuntua ehkä liikaa isän jatkeelta tai sitten voi käytännössä sekoittua se, kumpaa milloinkin tarkoitetaan.Teidän tapauksessanne tietysti olisi lieventävä asianhaara, että kutsumanimenä olisi eri nimi. Minusta se ei ole kovin huono juttu. Onhan paljon sellaisia lapsia, joilla on isänsä tai äitinsä nimi toisena nimenä. Omalla veljelläni ja siskollani on näin, kysymyksessä toiset nimet.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat