Seuraa 

Onko kirjakerhon kuukauden kirjat hintansa arvoisia vielä postikulujenkin jälkeen? Minkä hintaisia ne yleensä ovat? Ja oletteko muutoin olleet tyytyväisiä?Kommentit (7)

Meillä kuulutaan neljään lastenkirjakerhoon ja pariin aikuisten kirjakerhoon, kirjafriikkejä siis:) Lasten kerhoista vau-kirjakerho on ihan jees, pienille tulee ainakin ihan kivoja kirjoja, hinta tosiaan parin kympin hujakoilla. Suuri suomalainen lastenkerho on siitä kiva, että siellä voi valita nuput (0-3v) tai naperot (3-), joille tulee erilaiset kuukauden kirjat. Kirjoina on mm. puppe, maisakirjat ja barbababat. Lasten parhaissa on yleensä yli 3v tarkoitettuja kirjoja, joskus toki kivoja muumikirjoja pienemmillekin. Lasten omakirjakerho onkin sitten Disneyn kirjoja pullollaan, Nalle Puh sieltä parhaimmista. Jos lapsesi on vielä pieni, valitsisin ehkä Suuren suomalaisen lastenkerhon, siellä on mielestäni paras valikoima pienille.

vau´kirja kerhosta, kun siinä ei ole niitä ostopakkoja. vaan kerhon voi lopettaa milloin vain. Kun muista kirjakerhoista joutuu ostamaan vähintään 2 kuukauden kirjapakettia ennen eroamista...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla


Parempia kirjoja saa halvemmalla kun viitsii vähän kierrellä alennusmyynneissä ja tehdä löytöjä.Toisaalta jos ei ole aikaa, halua tai mahdollisuuksia käydä kirjaostoksilla muuten, niin varmaan ihan kelpo tapa hankkia lapsille kirjat.

Asutaan toki maalla ja täällä ei myydä mitään kirjoja ja kun menee kaupunkiin ei muista eikä jaksa sitten lähteä kirjoja metsästämään. Mutta meillä pikkutytölle 2.5v on aina iso elämys kun postista tulee kirjapaketti ja joskus niissä on mukana jotain muutakin mukavaa puuhastelua ja katselemista.Me kanssa kuuluttiin tuohon vau kerhoon, mutta vaihdettiin sitten lasten parhaat kirjakerhoon, kun sieltä saa meidän neidin suosikkeja mm. muumia, rasmus nallea ja franklinia. Aina perutaan kuukauden paketti jos ei olisi tulossa kovasti mieluista, näin sähköpostiaikaan se käy tosi kätevästi ja jos joskus sattuu peruutus unohtumaan paketin saa palutettua ilmaiseksi.

Meillä poika vasta reilun vuoden, mutta ollaan luettu hänelle pienestä lähtien. Tykätään kovasti kirjakerhosta ja paketin saa kätevästi peruutettua netistä. Niin ja kertyvillä boonuksilla voi sitten ostaa mieleisiään kirjoja.

oon kyllä ostellu aleista aina muutenkin paljon kirjoja vähän niinku jemmaan ja lahjaksi mutta nyt niille on oma pikkulukija kotona. vau on siks hyvä et siinä on ainakin pikkuisille kivoja kirjoja (siis ihanvauvoille); tavallisista kirjakaupoista en ihan pienille kivoja kirjoja oo löytäny. toki vaun huono puoli on et siitä näkee ettei se todellakaan oo suomalainen ja käännökset ei aina oo parhaita mahdollisia eikä kuvituskaan suomen oloihin... kirjoitusvirheitä on myös. ja välillä tulee maku et on vähän tekemällä tehty... mut plussaa et kirjat voi aina perua ja voi erota koska vaan. luulen et meijän kirjahylly on jo niin täysi et jatkossa taidan kirjoja perua ellei sit tuu joku tosi kiva kirja. en nyt tiedä onko hinnakas; tilaukset on aina 20-25 euroa ja siinä on yleensä kaksi kirjaa ja joku " lahja" (viimeksi oli aurinkosuojat auton ikkunoihin).

kovasti. Tosin 2v 8kk tykkää kirjoista & lukemisesta niin paljon, että kirjastossa vierähtää 1,5 tuntia ihan helposti, kun poika itsekseen selailee erilaisia lasten kirjoja.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat