Vierailija

Sivut

Kommentit (27)

Mutta surkeampana pidän sitä, että sydänsairaat, syöpäpotilaat, reumaatikot, todella sairaat lapset ym, ym joutuvat odottamaan tarvitsemaansa hoitoa tuon saman ajan kuin minä lapsettomuushoitoja.Pyydän suhteellisuudentajua arvon naiset! Lapsettomuus on kipeä asia, mutta ei henkeä vaarantava!

Etkö voisi ottaa lainaa yksityisiä hoitoja varten?

Mikä lapsettomuutesi aiheuttaa? Kuinka kalliiksi hoidot tulisivat?

Oletko ottamassa / ottanut asunto- tai autolainaa tai opintolainaa? Jos olet, niin miksei sitten " vauvalainaa" ?t. 12Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meillä on vuosien lapsettomus takana ja nyt kolme ivf- ja paslasta.Lapsettomuuden perustutkimukset pitäisivät kuitenkin kuulua julkisen terveydenhuollon piiriin. Esim. endometrioosi aiheuttaa lapsettomuutta ja ne täytyy kuitenkin hoitaa (leikata) verovaroin. Ja clomeja voi määrätä ihan julkisenpuolen lääkärit. Kuitenkin ivf ja muut vastaavat vaativat hoidot pitäisi keskittää yksityisille puolille. Siellä on taito ja tieto ihan eriluokkaa.Ja lisäksi jos ei ole varaa maksaa muutamaa tonnia lapsesta, niin olisiko parempi jättää lapsen saaminen parempaan ajankohtaan? Lainaa saa lähes kuka vaan sen parisen tonnia. Rahaa voi tosin palaa paljonkin enemmän, mutta toisaalta voi päästä halvallakin.

Rahalla saa ja hevosella pääsee.Minusta yhteiskunnan olisi tärkeämpää hoitaa muu kuin akuuttihoito kuntoon (hoitotakuu ei ole vielä auttanut, kun potilaat voi " unohtaa" jonosta). Sinänsä on hyvä, että on yhteiskunnan järjestämiä lapsettomuushoitoja, mutta isompiakin ongelmia on hoitojonoissa kuin tämä.

Tärkeämmät tapaukset etusijalle, varat on ensisijaisesti käytettävä sairaiden ihmisten hoitamiseen. Lapsettomuus ei ole sairaus siinä mielessä kuin syöpä, eivätkä lapsettomuushoitoihin tulevat potilaat saa olla elinsiirtopotilaita tärkeämpiä hoidettavia.

Kerroin lekurilleni omalla paikkakunnallamme, että ollaan yritetty lasta 1,5v.

Lekuri kehotti soittamaan olikohan se naistentautien polille, ja minähän soitin. SElitin puhelimessa vastaanottoon mikä on tilanne, ja sieltä annettiin heti aika munasarjojen aukiolo tutkimukseen viikon päähän.Kävin tutkimuksessa, kaikki ok. Sain reseptin Clmifeneihin, ja samaisesta kierrosta sai nyt 10kk tyttäremme alkunsa.

mitään lainaa, kun tulot on niin kehnot. Ja kauhistuttaa, että pitäisi rahoittaa tuhansien eurojen hoidot lainalla ja maksella niitä sitten äitiyspäivärahoista...Taidamme olla liian köyhiä lisääntymään!

Meillä lapsettomuutta takana 3vuotta ja tutkimuksiin ei olla vielä menty, mielessä on ollut. Kannattaakohan sitten hakeutua suoraan yksityiselle?


Mieluummin soisin satsattavan yhteiskunnan rahat sairauksien hoitoon kun lapsettomuudesta kärsivien hoitoihin. Taatusti kipeä ongelma mutta ei uhkaa kenenkään henkeä.Voisiko ajatella niin ettää ottaa lainaa pankista ja ostaa nämä palvelut. Valinta kysymys ottaako lainaa lasta, asuntoa vai autoa varten.

Miten täällä on näin paljon ihmisiä, jotka eivät ole HETI päässeet hoitoihin??? Asutteko te kaikki Hesassa??terv. se, joka pääsi heti hoitoihin mikkeliin...

Joillakin sitä lainaa on satoja tuhansia euroja (miljoonia markkoja). Autot on uusia ja niihin ollaan valmiita laittamaan rahaa ja niiden arvo romahtaa kun sen uuden auton ajaa ulos myyntiliikkeestä. Kulutusluottoja otetaan ajattelematta sen enempää, matkoja, uutta sohvaa, keittiöremppaa tai ihan mitä tahansa varten.Mutta hups hups omaan lapseen ei olla valmiita investoimaan, kaiken pitäisi olla ilmaista.Lisäksi joskus käy niin että se asunto on homevaurioinen ja melkolailla arvoton, jää vain ne lainat.Tyhjästä maksetaan näyttääkseen naapureille että meillä menee hyvin ja kärvistellään jättiveloissa, mutta ei se mitään kun julkisivu on kunnossa.Buahhahhahhaaa

Miksi lyödään jo lyötyä?

Miksi vanhempien annetaan kärsiä lapsen menettämisen pelossa kuukausia ja kuukausia?

Miksi leikkausjonot pitenevät ja pitenevät? Miksi näitä lapsia ei hoideta ajoissa?

Miksi pienet sydän potilaat ahdetaan ylitäysiin sairaaloihin..?Tän rinnalla varmaan sinustakin, hyvä ap, sinun lapsettomuushoitoihin jonottaminen on pieni murhe.Minusta kunnallinen puoli voisi keskittyä hoitamaan jo olemassa olevia lapsia. Uusien lastenteko voitaisiin kokonaan siirtää yksityiselle puolelle. Lapsettomat eivät ole sairaita.

Vierailija:

Lainaus:


mitään lainaa, kun tulot on niin kehnot. Ja kauhistuttaa, että pitäisi rahoittaa tuhansien eurojen hoidot lainalla ja maksella niitä sitten äitiyspäivärahoista...Taidamme olla liian köyhiä lisääntymään!
Lapsettomuus on varmasti yhtä helvettiä. Eikä meilläkään olisi ollut mahdollisuuksia lainoihin ykstyistä varten.. :/ Voimia kauheasti.. :(

Minusta ei muutenkaan ole oikein, että yhteiskunta maksaa em. hoidot, koska lasten hankkiminenhan ei ole mikään välttämättömyys. Hoidettaisiin silläkin rahalla oikeasti sairaita ihmisiä ja annettaisiin esim. syöpään kuoleville riittävästi kipulääkettä!!Rahaa kunnallisella puolella on muutenkin niin vähän.

Lapsettomuus ei ole akuutti sairaus, lapsettomuus ei johda kenenkään kuolemaan tai muuten vakaviin ongelmiin.Ja kuten joku sanoikin: Lapsen tekoon voi jokainen ottaa lainaa, kuten autoon tai asuntoonkin. Jos ei ole valmis lainalla kustantamaan lapsettomuushoitoja, niin tuskin sitä lasta silloin kovasti edes haluaa. Samat ihmiset todennäköisesti ottavat kuitenkin jossain vaiheessa elämänsä muihin tärkeisiin asioihin lainaa yhtään mukisematta (auto, opiskelu, asunto..)Eli yksityiset hoitakoon lapsettomuusongelmat, kunnallinen sairaanhoito niille, jotka sitä oikeasti tarvitsevat: Vanhukset, pitkäaikaissairaat, vammaiset ja kaikki muut, jotka sitä oikeasti tarvitsevat.

Me odotimme sen 10 kk, se oli raskasta aikaa.

Mutta nyt kun katselee taaksepäin aika kului ihmeellisen nopeasti ja se tuskakin odottamisesta on unohtunut.Nyt on sitten uusi tuska, hoidotkaan ei aina heti onnistu!Kaikkea hyvää AP:lle jatkossa!

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat