Vierailija

Kaikki asiat tuntuu paskalta vaikka periaatteessa kaikki on hyvin. Uusi talo 2 lasta miehellä työ jne. Mutta mutta katson peiliin vituttaa se miltä näytän (vaikka tiedän olevani suht ok), en jaksa laittaa itseäni, ei huvita siivota ja koti on kun pommin jäljiltä mieli on jotenkin alakuloinen jakaikki asiat tuntuu pahalta enkä tiedä syytä. Onko tämä vai jotain vai voiko olla masennus? Mitähän pitäisi tehdä?

Kommentit (5)

Enää en. Aina välillä toki elämään kuuluu alakulo ja vitutus. Masennuksella ja muilla huonoilla fiiliksilläni on mielestäni se ero, että masentuneen maailma tuntui kivoista asioista huolimatta paskalta paikalta ja nyt se tuntuu paskoista asioista huolimatta kivalta paikalta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Testejä on olemassa useitakin ja jotakin viitteitä nekin voivat antaa. Toinen mahdollisuus on varata mielenterveystoimistosta aika ja siellä vastaanotolla voidaan keskustella ja selvittää, oletko masentunut.

Sinussa itselläsi on voimavarat ja sinusta löytyvät keinot miten voit itseäsi auttaa...kirjoista löydät paljon apua, jos tosissasi haluat ja jos et ole liian masentunut. Mitä jos juttelisit neuvolan terveydenhoitajalle tai neuvolapsykologille? Jo yksi juttelukerta ammattilaisen (psykologin siis) kanssa voisi auttaa sua selvittämään, missä menet.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat