Vierailija

pesulla käyn päivittäin, dödö käytän, vaatteet on puhtaat

silti tuntuu että haisen kitkerälle hielle.

mikä avuksi?

Kommentit (12)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mä mietin joku aika sitten aivan samaa, tuntui että parin tunnin päästä suihkusta aina alkoi hiki lemahtelemaan. En ole hikoilevaa tyyppiä, ajan kainalokarvat, käytän dödöä ja tietenkin huolehdin hygieniasta, mutta silti hiki haisi. Jossain vaiheessa kuitenkin tajusin, että kyse on t-paidoista - nykymuodin t-paidat ovat melkein poikkeuksetta niin kapean mallisia, että kainaloiden kohta on ihoa vasten koko ajan, ja kankaaseen " kertyy" näitä hikoilubakteereita, jotka alkavat uudestaan lemuta kun kangas imee puhtaaltakin iholta kosteutta. Eli t-paidat pitää pestä kuudessakympissä jos ei nyt joka kerta niin aika usein kuitenkin, että niihin pesiytynyt " haju" häviää. Etikkapesu auttaa ehkäisemään tätä ongelmaa, mutta ei valitettavasti oikein tehoa jo " pinttyneisiin" t-paitoihin. Eli vanhat t-paidat pesukoneeseen kuuteenkybään, ja jos menevät pilalle niin sitten ei voi mitään, se haju on sen verran kamala...

Apsolut tor -ia. Sitä laitetaan kerran viikossa yöksi ja aamulla pestään pois. On hyvä aine ja riittoisa. En itse käytä, mutta työkaverini ylistävät ja he eivät haise hielle

Ap, tuli vaan mieleen että ajatko kainalokarvat? niihin kun se haju tarttuu. Ja pesetkö ajoittain paidat yms kuumassa vedessä että kaikki hiki lähtee kankaasta? Tuo absolut mullakin käytössä eikä haise.

pese omat paidat siten, että lisää huuhteluveteen 2 tl etikkaa. Lähtee pinttynyt hienhaju paidoista pois. Itsellä on monia " puhtaita" paitoja, jotka alkaa haista kun ne lämpenee päälle laittaessa. Nyt käytän kaikissa pesuissa etikkaa jotta kaikki vanhat paidat puhdistuisi. Kerran etikassa pessyt ei enää haise kun käytän apteekin dödöä.

Muut apteekin tuotteet ovat olleet liian ärtsyjä (esim. Bats, Triple Try..). Mutta tuo Favora, käytetään ihan kuin mitä tahansa dödöä, aamuisin pesun jälkeen, enkä kyllä ole enää haissut hielle!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat