Vierailija

Muutto sinne päin edessä, muttei mitään hajua koko kaupungista. Mitkä alueet ovat lapsiperheelle mukavia paikkoja?

Kommentit (27)

Enkä tosiaan voi enää ythyä tuohon Vantaan morkkaamiseen. Itselle oli " kova paikka" muuttaa Vantaalle, koska mielikuvat oli tosi nihkeitä.Noh, me asutaan tällä hetkellä Myyrmäessä, täällä vähän reunemmassa, enkä voisi tyytyväisempi olla. Meillä on ensinnäkin aivan mahtavan kivat naapurit ja ylipäätään koko meidän talon rappu on täynnä kivoja ihmisiä ja lapsia. Lapsilla on kiva yksityinen päiväkoti, jossa tykkäävät olla. Täällä on paljon ulkoilumahdollisuuksia, palvelut lähellä, ja mm. neuvola ja terveyspalvelut (joita täällä aina paljon parjataan) ovat toimineet täysin moitteettomasti. PAljon paremmin kuin Asuessamme Helsingissä.Alkujaan asuin Laaksolahdessa, Espoossa, joka on tällä htekellä jostain kumman syystä älyttömän kallista ja suosittua aluetta. Ihmettelen vahvasti miksi, ei siellä ole mitään palveluja varsinaisesti lähellä, eikä mitään muutakaan.No mutta näin täällä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Katselin noita paikkoja kartalta ja Ruskeasanta, Ilola ja Ylästö näyttivät olevan likellä kiitoratoja. Onko siellä paljon meluhaittaa lentokoneista?

Ja nuo espoolaiset nyt kyllä voivat lopettaa tuon turhan lesoamisen omalla kaupungillaan: Espoossa työssä käyvänä, en todellakaan allekirjoita sen paremmuutta verrattuna Vantaaseen! Espoossa ei toimi mm. lastensuojelu pätkääkään, eikä sielläkään ole ns. keskustaa.

Ylästö on kaiketi tilastojen mukaan " kallein" alue Vantaalla, asukkaiden keskitulot ovat suurimmat ja asunnotkin maksaa...Päiväkumpua minäkin suosittelen, Kartanonkoski, Tammisto, Itä-Hakkila, Vaarala, miksi ei Nissas...

itse olen asunut ylästössä ja ruskeasannassa enkä ole kokenut melua häiritsevänä.kivoista alueista jäi puuttumaan muuten simonkylä, simonkallio ja hiekkaharju.

... mutta muuten en täältä Espoosta Vantaan suuntaan mene. Kas kun ei tuo keltakuume eivätkä muutkaan viidakkoon tai muihin alkeellisiin oloihin suositellut rokotteet ole voimassa.

itse asun vantaalla ja en koe että asiat olis kuitenkaan niin retuperällä kun annetaan ymmärtää. esim. tuo kotihoidontuen kuntalisä koskee aika pientä osaa väestöstä ja muutaman vuoden. meillä on lapset hoidossa ja aikuiset töissä joten meidän arkeen ei heijastu millään tavoin tällä hetkellä vantaan heikko talous.

lähiöitä. Hiekkaharju, Vanha koivukylä, Rekola,Simonkylä, kuusikko, korsossa leppäkorpi,nikinmäki jne. ovat esim. kivoja matalan asumisen paikkoja. kyllä täällä asua voi!!! Tervetuloa Vantaalle!!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat