Vierailija

ihan kuin muualla ei onnistuisi.

Kommentit (28)

Olli-Pekka Heinonen nimenomaan kiitteli näitä kaupunkeja jotka hakemuksen lähettivät. Tuolla kommentilla hän tarkoitti kaupunkeja jotka eivät hakemusta lähettäneet vaan vain vitsailivat että pitäisikö meidänkin osallistua.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

räväköitä innovaatioita, kun jo pelkästään tällaisessa asiassa koko kansa nyökyttelee aivopestynä, että " Hesa on ainoa oikea vaihtoehto" ....Huhhuh.

Turku tarjosi Turkuhallia ja sen vieressä olevaa Messukeskusta ilmaiseksi käyttöön (lehdistölle). Hjallis ottaa Helsinki Areenasta kovan hinnan, Helsingin Messukeskus ei ole hallin vieressä. Hesassa hallin viereen rakennetaan teltta lehdistölle, toivottavasti on lämpimät kelit ensi toukokuussa. Tosin Turkuhalliin menee parisen tuhatta ihmistä vähemmän kuin Helsinki Areenaan. Turussa on toimiva lentokenttä, joka toimi Helsinki-Vantaan varakenttänä muutama vuosi sitten, kun siellä oli lakko. Turun kentälle mahtuu laskeutumaan... Junarata tulee Turkuhallin viereen. Turussa on majoituskapasiteettia ja Turku oli neuvotellut kahden Siljan laivan kanssa niiden käyttämisestä majoitustiloina satamassa (yli 3000 paikkaa).

Oli kyllä alusta lähtien selvää, että kisat järjestetään Hesassa, koko hakuprosessi oli ihan turha!

Ulkomailla ne kisojen hallit vetää sellaista 15 000 henkilöä. Hesasa menee kai jotain 11 000 (???), eli vähän vajaaksi jää sekin. Tulee kisoillen ylenpalttinen hinta, jos rovaniemelle rakennetaan mahtitila, mihis sitä sen jälkeen käytettäisiin?

Jo sen takia että YLEn " päämaja" sijaitsee Helsingissä on tarpeeksi pätevä syy järjestää viisut Helsingissä. Plus kaikki jo edellämainitut syyt.Kertokaahan te jotka olisitte halunneet ne viisut sinne Rovaniemelle että miten se olisi edes mahdollista? Majoitustiloja ei varmaankaan löydy niin paljon kuin on tarpeen tuommoista isoa tapahtumaa varten.

Siellä kun on monenlaisia tapahtumia ennen varsinaista kilpailua. Eli kyllä lähtisin jo aiemmin kuin torstaina jos alkaisivat sunnuntaina.Vierailija:

Lainaus:


Lähtisitkö itse kisapaikalle torstaina jos kisat alkaisivat vasta sunnuntaina?

ihan ensimmäiseksi Helsingistä löytyy tarpeeksi iso kansainvälinen lentokenttää ottamaan vastaan niin ison ihmisvirran. Helsingissä on tarpeeksi majoitustilaa lehdistöä, kilpailijoita ja turisteja varten. Puhumattakaan ruokaravintoloista, takseista jotka tahtoo loppua kesken jo tavallisena lauantaiyönäkin.Ja sitten kun kuvitellaan mitä maksaisi kuljettaa kaikki tarvittava tekniikka, henkilökunta ja lukematon määrä esiintymistarvikkeita jonnekin muualle niin ei muuta järkevää vaihtoehtoa yksinkertaisesti ole. Ajatus on yhtä mahdoton kuin että kesäolympialaiset yritettäisiin järjestää jonnekin Tampereelle. Ei onnistuisi vaikka kuinka halua riittäisikin.

No ei sillä lentokentän koolla ole merkitystä, kyllä esim. Rovaniemen lentokenttä hyvin riittäisi. Niin ja tuo toinen väite että Tampereelle kesäolympialaiset, niin sinulle tiedoksi että kesäolympialaisia ei koskaan järjestetä vain yhdessä kaupungissa ja enää ei Suomessa edes voida kesäolympialaisia järjestää kuten ei talviolympialaisiakaan.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat