Seuraa 

Tämmöinen on alkanut mietityttämään, jos jollakin olisi kokemusta...eli vauvan silmät ovat eri kokoiset. Eivät ole olleet aina, huomasin eron muutama viikko sitten. Silloin olikin juuri neuvolalääkäri ja hänestä näytti, että toinen luomi oli vain turvoksissa. Mutta tilanne on edelleen sama eli vasemmanpuoleinen silmä on suurempi kuin oikea. Voisiko tämä olla vain väliaikainen juttu tai sitten vain persoonallinen piirre vai voisiko taustalla olla jotakin vakavampaa? Vauva hieroo välillä silmiä kovastikin, mutta ei toista enempää kuin toista. Muuten on ihan normaalin oloinen ja ihana pieni vaavi :). Huolestuttaa vain...T: Dove ja vauva 4,5kkKommentit (2)

meillä oli ohimenevä juttu. Noin 2 kk iässä toinen silmä näytti joitain viikkoja olevan selvästi pienempi kuin toinen. Nyt 4kk silmät ovat yhtä isot.Miusu ja poika 4kk 3pv

ja jos ei häviä nopesti niin kipin kapin silmälääkärin tutkimukseen. silmä saattaa olla jotenkin huonosti kehittynyt. erittäin monissa silmäsairauksissa toinen silmä on toistaan pienempi, eli ns. mikroftalminen (en varma oikea kirjoituksesta) en halua peloitella mutta itsellä näkövammainen lapsi ja näkövamma huomattiin vasta 3kk iässä ja vasta sitten kun vein lapsen itse yksityislääkärille koska epäilin ettei katsekontakti ole normaali. neuvollassa asiaan ei reagoitu oikealla tavalla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat