Vierailija

Jotenkin olen saanut sen kuvan että täällä miehet ovat hyvin seksistisiä ja kadullakin ne kulkee bodattuina, hiattomissa paidoissa, tatskoilla koristeluina, ihan sen takia että ajattelevat saavansa sen näköisinä paremmin seksiä?

Olen itse asunu mieheni kanssa joka on itävallasta Saksassa 7v. ja minusta siellä ei olelut tällästä...

Kommentit (13)

jo ala-asteelta lähtien hyvää valistusta asiasta, myös tunnepuolesta puhuivat paljon. Itsekin aiheesta luin esim. kirjallisuuden klassikkoja. Vaikka luinkin joskus pikkumurkkuna Bukowskia, ei se mitenkään ollut ainoa luuloni siitä, mitä seksi on. Luotetaan, että nuorillakin on aivot?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jotenkin on kurkkua myöten täynnä joka tuutista tarjottavaa seksiä.

Vähän aika sitten oli tutkimus jossa suomalaiset tytöt suhtautuivat omaan kehoonsa muita pohjoismaalaisia negatiivisemmin ym..

Mikäköhän meitä vaivaa kun vauvapalstallakin pitää joka päivä jauhaa synnytyksen aiheuttamista muutoksista alapäähän ym.

Kaipaisi jotain hienotunteisuutta ja käytöstapoja joita näiltä metsäläissuomalaista puuttuu, kun pillua ja kullia pitää huudella joka paikassa ja kaikkien pitäisi olla superkiinnostuneita seksistä.

Pitäisköhän munkin muuttaa Saksaan, jotenkin ei vaan jaksa tätä suomalaista, ällöttävää pinnallista elämänmenoa ja näitä törkeitä sovinisti ukkoja jotka voi sanoa naisella vaikka mitä päin naamaa.

Itse olen jo sen ikinen että tiedän ettei sen tarvi omaan elämääni vaikuttaa, mutta surettaa nuorten puolesta, heidän pitäisi aikuistua ja rakentaa identiteettinsä (myös seksuaali-) tällaisessa maailmassa. Saavat aivan vääristyneen kuvan.

Eikä muutenkaan miehiä voi niputtaa kaikkia samaan lokeroon. Omalla miehelläni on onnekseni yhtä kova libido kuin minullakin ja nautimme paljon seksistä; siihen kuuluen paljon muutakin kuin pelkkä yhdyntä.Itse olisin aika hämmennyksissä miehen kanssa, joka ei haluaisi yhtä usein kuin minä, eikä olisi yhtä kokeilunhaluinen makuuhuoneessa (puhumattakaan ulkoilmasta ;) . En silti epäile vähempihaluisten miesten miehuutta, mutta nykyinen partnerini on minulle tälläkin saralla juuri sopiva.

täällä ollaan hyvin seksuaalisia ihmisiä. Jos seksiä ei olemassa ole, niin sillon on jotain vikaa ja ihminen on jotenkin onnetona ja epakelpo.AP:

kun on paljon tietoa seksuaalisuudesta tarjolla, ihmisestä tulee eheämpi silläkin saralla.Itse olin 17v ekan kertani aikaan. En ollut elänyt tynnyrissä, mutta juuri se tietous siitä, mitä seksi on, sai minut odottamaan vähän kauemmin.

Veikkaisin, että olemme myös vapautuneempia seksin saralla kuin monessa muussa maassa. Myös omaa kehoa häpeillään vähemmän, kun saunassakin käydään ventovieraiden kesken ja myös sukupuolet sekaisin.Ei se niinkään ole sitä, että kaikki paneskelisivat koko ajan, vaan sitä, että asioista voidaan puhua ja puhutaankin. Ihana asiahan se rakastelu on! Kahvipöydässä voi kaverin kanssa vaihdella vinkkejä tai katsoa sukulaisten kanssa pehmopornoa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat