Seuraa 

Ehdein syömään pillereitä 1,5 vuotta. Onkohan se jo niin pitkä aika että vaikuttaa jotenkin siihen miten äkkiä voin uudelleen tulla raskaaksi? Kovin pian haluaisin tulla :)

Kommentit (10)

minä kyllä kuvittelisin että esim meidän tilanteessa noilla pillereillä oli tekemistä asian kanssa. Ennen esikoista en syönyt pillereitä ja sillon tulin raskaaksi ekasta kerrasta ilman ehkäsyä. Sitten meidän keskimmäisen jälkeen tulin taas raskaaksi ekasta kierrosta ja yhdestä ainoasta sekstailukerrasta. Siis söin pillereitä ainoastaan esikoisen jälkeen ja sillon kesti tuo lähes puolitoistavuotta.

Kun lopetin pillerit kesti 1v4kk ennen kun rupesin odottamaan keskimmäistämme. Sisälsi aktiivista yritystä, terolut-kuureja ja ovistestejä... Mutta tulos oli maailman ihanin!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sitä ennen söin pillereitä vajaan vuoden. Pillereiden lopettamisen jälkeen tulin raskaaksi kolmen kuukauden yrittämisen jälkeen. Kaikilla tärppää niin erilailla, mutta näin meillä. Onnea vauvan yritykseen, jos meinaatte hankkia uuden perheenjäsenen :)

Ja kumpikin sai alkunsa tokasta kierrosta. Eli lopetin pillerit ja yhet menkat ja sitten jo raskaana. Pillereitä olen syönyt jo yli 10vuotta!Ehdin syödä pillereitä 7 vuotta ja heti kun lopetin pillerit niin tärppäsi. Näin on käynyt myös muutamalle tutulleni. Onnea yritykseen!

Ekasta tulin raskaaksi heti kapselin poistamisen jälkeen. Esikoisen jälkeen söin Microluton-pillereitä (mini-) n. 1v 4kk. Muutama päivä pillereiden lopettamisen jälkeen oli ovulaatio, johon ei vielä ehditty, mutta seuraavasta kierrosta tärppäsi.

On tosi sitkeä ja yleinen harhaluulo, että pillereiden lopettamisen jälkeen olisi vaikea tulla raskaaksi. Kun pillereiden syönti loppuu, raskaaksi voi tulla heti. Jos raskaaksi tulo kestää kauemmin, syy on jossain muussa kuin pillereissä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat