Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

kutsua kenenkään mökille nyt juhannuksena.. Taidamme olla harvinaisen tylsää seuraa muiden mielestä.

Kommentit (8)

No, kuluuhan se juhannus kotonakin, enkä itseasiassa olisi välttämättä edes tahtonut toisten dokaamista katsomaan. Kutsu olisi silti ollut kiva

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

vaiekahan se on kutsua jonnekin sukulastädin mökille omia ystäviä, jos on sukua jo pienet nurkat pullollaan. Eri asia olisi varmaan jos jollakin ystävällä olisi oma mökki.

miksei meitäkään koskaan kutsuta juhannukseksi mihinkään,, ei edes mummolaan. Tai onhan meitä kyllä iso kööri kun on kolme lasta ja koirakin..

eikä ole mitään tarvetta " tunnustuksiin" kuten joku täällä viittasi. En halua viettää juhannusta ystäväni kanssa, koska he eivät juo ja tuntuisi jotenkin oudolta juoda sitten itse...Näin se vaan on.

tykkäisi katsella omaa juomistani enkä näin ollen kehtaisi viettää sellaista iltaa kuin haluaisin (minusta olisi jokseenkin epäkohteliasta tulla hiprakkaan jos muut eivät juo). Toisaalta suomalaiseen juomakulttuuriin kuuluu avautuminen joka sitten nolottaisi ryypänneitä ihmisiä jotka ei välttämättä muista edes kaikkea. Toivottavasti ymmärsit pointtini =) Tuskin kukaan pahalla on teitä jättänyt kutsumatta!

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat