Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

meidän yksi vuotias on ihan höpönä vili vilperiin! jaksaa istua paikallaan yhden jakson verran. mietin vain että mitä muuta polttaisin dvd:lle kuin vilperiä

Kommentit (23)

Tuolla edellä joku kuvasi kuinka 1 v 4 kk ilmaisee haluavansa katsoa jotain Tuomas Veturi -ohjelmaa. Se, ettei tuonikäinen osaa itse sanoa haluavansa katsella ohjelmaa, kertoo jo aika paljon näistä lapsiraasuista, joissa jo näin pieniä istutetaan töllön ääreen...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vierailija:

Lainaus:


Frööbelin Palikoista, muumista, franklinistä, pikkukakkosesta, Tuomas veturista

Ehdoton suosikki on Lordin Hard Rock Halleluja musavideo

Muutenkin on kyllä melkoinen muumifani, että sinänsä ymmärrettävää. Pari ~15 minuutin jaksoa on vaan annettu päivässä katsoa, eikä ihan joka päivä.

Tuo mulle Tuomas-lelunsa ja kuvan Tuomaksesta ja sen jälkeen laittaa telkkarin auki ja ottaa sohvalta tyynyn, jonka päälle menee istumaan. Se on merkkinä siitä, että Tuomas-DVD päälle!!

Joidenkin lastenohjelmien kanssa jaksaa istua puoli minuuttia, mutta ei ne sen pidempään kiinnosta. Ei ole mikään yliaktiivinen lapsikaan, ei vaan ole kovin innostunut telkkarista.

Uusimpien tutkimusten mukaan lapsia vahingoittaa eniten se, kun he näkevät ja kuulevat telkasta aikuisille suunnattuja ohjelmia. Vaikka eivät aktiivisesti seuraakaan, vaan leikkivät lattialla, kun aikuiset katsovat, niin lapset rekisteröivät telkkarista kuitenkin kaikenlaista haitallista. Ja tutkimuksen mukaan runsaskaan lasten ohjelmien seuraaminen ei häirinnyt lapsen unta, vaan juuri aikuisten ohjelmat. Siksi tv:tä ei tulisi pitää auki koko iltaa.Ja tästä oli uutisissa pari viikkoa sitten. Varmasti moni muukin kuuli.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat