Seuraa 

5 ja 8kk lapsemme ovat sairastelleet kokoajan flunssaa, yskää, nivelsärkyä ja eri tulehduksia. Allergiatestit eivät näyttäneet tulosta, jolloin tilasimme yksityiseltä homemittaajan kotiimme.(terv.tarkastajilla 5kk jono.)

Homevaurioita löytyi asunnostamme ja asumista ei suositella enää ollenkaan. Lähdimme vuokra-asunnosta sukulaisille.

Onko samanlaisia tilanteita, mistä saada pikaisesti asunto?kuka korvaa ja tarvitseeko maksaa vuokraa homeasunnosta? Olen soittanut kaikki mahd. virastot ja kukaan ei osaa sanoa..Täytyy tutkia mistä home alkoi jne. Vuokranantaja ja isännöitsijä syyttävät toisiaan. Eli heidän toimestaan asia venyy.

Lasten kanssa tarvitsemme kuitenkin paikan missä asua.

Kommentit (4)

hei!Tosi kurja kuulla mutta hyvä kun pääsitte pois asunnosta. Meillä valitettavasti kokemusta samasta asiasta mutta hyvä kun teillä vuokra-asunto. Uskoisin että yksit homemittaajan raportti teidän vuokra-asunnon irtisanomisen syyksi riittäisi kirjallisen irtisanomisen syyksi. Lisäksi ehkä lasten sairauksien listaaminen voisi olla järkevää.

Nyt olisi tärkeää etta kaikki pestävät tekstiilit pestään 60 asteessa.

Ei kannata käyttää mitään homeentappoaineita, ovat aika pahoja. Toivottavasti saatte lapset terveiksi eikä mitään jälkivaikutuksia jää.Iloista kesää ja toivottavasti asiat lutviintuvat

hieno asia, että hoksasitte tarkistaa tuon homeasian!! toivottavasti loppuvat sairastelutkin siihen paikkaan ja toivon mukaan lapsillenne ei jää mitään sairautta homeen takia pidemmäksi aikaa.en osaa valitettavasti neuvoa, muuten vain jotain sinulle vastasin. tsemppiä teille ja jaksamista!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

lähtekää heti pois homeisesta asunnosta. Teidän pieni onni onnettomuudessa on se, että asutte vuokralla. En osaa auttaa korvausasioissa, ikävä kyllä. Mutta ohjeita esim. irtaimiston desinfiointiin ja puhdistamiseen löydät netin kautta esim. asumisterveysliitto(?). Käy myös Suomi24- sivuilla- homesairaudet/ kosteusvauriot. Siellä joku voisi tietää paremmin neuvoa sinua, miten eteenpäin.

Se mitä tiedän, oireet ja sairastelu ovat loppuneet kun homeisista tiloista on lähdetty muualle.* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat