Vierailija

Luulin jo hoitavani kaiken, mutta kai se mieskin sitten jotain teki. Voisinpa palata takaisin vanhaan ja yrittää itsekin enemmän suhteen eteen. Taisin olla aika paska vaimo.

Kommentit (6)

Tuntuu että kaikki vanhat kaveritkin on hylänneet. Vierailukutsut on kummasti harventuneet. Onneksi oon saanut yhden uuden sinkkuäitikaverin. Nyt vaan tajuan sen, ettei vika ollut vain miehessä, vaan olisin itsekin voinut tehdä monta asiaa toisin. Ehkä osaan olla fiksumpi seuraavasa suhteessa, jos joskus sellaisen saan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Moni ei ei sitä ikinä myönnä edes itselleen. mielestäni kaikille erohaluisille pitäisi olla pakollinen perisuhdekurssi ennen lopullisen päätöksen tekoa.

Kun erosin pitkäaikaisen poikakaverini kanssa, syytin ensin miestä kaikesta. Noin puoli vuotta eron jälkeen aloin nähdä syitä itsessänikin ja haikailin entiseen. Sitten se meni ohi. Kaikki vaiheet kuuluu eroprosessiin. Haikailuvaiheen jälkeen tajusin, että vaikka molemmissa oli syytä, niin syyt johtui siitä, että oltiin perustavanlaatuisissa asioissa liian erilaiset.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat