Seuraa 

Onko kellään tietoa hyvää ja suht. edullista pihasuunnitelman tekijää pääkaupunkiseudulta? Ollaan asuttu reilu vuosi omakotitalossa, jossa

pihalla ei ollut ostettaessa mitään istutuksia. Haluaisin jostain apua suunnitteluhommaan. Selasin joidenkin alan yritysten nettisivuja, mutta epäilyttää ovatko huisin kalliita, kun nettisivuilla lähinnä mainostivat tekemiään julkisten paikkojen ja yritysten pihoja.

Kommentit (2)

Tuntihinta voi tuntua kovalta (45-70¿/tunti), mutta auttaa jos voit karsia tavoitetasoa. Siis itse ainakin teetämme parhaillaan uudiskohteen pihasuunnitelmaa, jossa kaikki toiminnot on paikoillaan mutta kasvivalinnat teen itse. Siis piirroksesta näkee kaikki tukimuurit, puurakennelmat, kivetykset, ladontasuunnat, valaistuksen jne. mutta kasvien osalta vain " istutusalue" . Tällaisen saa 1000m2 tontille 600 eurolla, tekijänä http://www.kolumbus.fi/profiili/. Meillä ainakin synkkaa hyvin ja muutenkin homma on jouhevaa. Kaveri kehui myös Nette Lundell -nimistä freelanceria, nette.lundell(ät)luukku.com. Tähän aikaan vuodesta kaikilla on kiire, mutta syksy on hyvää istutusaikaa sekin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat