Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Olipas taas ihmiset laittaneet kivasti kesävetimet juhannusjuhlille. Mutta useat naiset unohtavat että kantapäät näkyy sandaaleissa. Hirveitä korppukantapäitä näkyi, siis aivan hirveitä. Sellaisia millä vois kaloilta rapsuttaa suomut.

Kommentit (9)

Kantapäät nyt vielä menettelee, mutta kintut on kalman valkoiset, enkä kyllä jaksa ihan päivittäin niitä höyläilläkään.. Siksipä useimmiten pidänkin pitkiä lahkeita..

Ihan yhtä ällöä on onko naisen vai miehen jalat sandaleissa ja siellä on kellertäviä kynsiä jotka on leikattu viimeksi jouluna, kantapäissä paksut känsät jotka lohkeilee ja peseytyminen unohtunut kokonaan!Välillä mietin että eikös nämä ihmiset yhtään katso miltä jalat näyttää niissä sandaleissa.

Se että on valkoiset kintut, sille ei oikeen mahda mitään, jos ei ehdi aurinkoa ottaa, tai on yksinkertaisesti tyyppiä joka ei rusketu kovin helposti. Sen sijaan hoitamattomuus on rumaa!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Samaten jos jalanpohjat on ihan MUSTAT. Ei mene kauaa jos joka ilta pesee vaikka kynsiharjaa apuna käyttäen jalanpohjat (varsinkin jos on tummapohjaiset sandaalit käytössä) ja sitten nukkumaan mennessä oikein rasvaista rasvaa niihin kantapäihin, pääsee ihanat kesäsandaalitkin oikeuksiinsa! :)

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat