Vierailija

Onko olemassa mitään perhehyttejä missään laivassa? Niihin koppeihin ei paljon ylimääräisiä sänkyjä saa, johan sieltä loppuu happikin jos normaalissa hytissä 6 henkeä nukkuu.

Käyttekö risteilyillä? Miten, jos isoja hyttejä ei ole? Ja jos niitä on, millä laivoilla?

Kommentit (15)

Mä tilasin muistaakseni huhtikuussa meille perhehytin nyt heinäkuuksi ja sillon sain ainakin ihan tavallisen seasiden hinnalla.Luulatvasti kyllä ottaisin jos olisi vähän kalliimpikin koska tosiaan kolmenkin pienen lapsen kansse tavallisessa hytissä tulee vähän ahdasta. Hytissä on myös telkkari ja muistaakseni jääkaappi mikä on kiva koska meilläkin on kuopus aika levoton ja vauvana hyvin itkeväinen niin pystyi sitten viettämään kivaa iltaa siellä hytissäkin ja tilaa oli.Luulen että ne on vanhoja Silja-luokan hyttejä joista osa on tehty perhehyteiksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Katso Siljan " erityishytit" . Siellä on aivan erikseen perhehyttejä, ei siis niitä missä seinä puuttuu välistä. Hytit on seaside- tai promenadeluokkaa ja 11. kannella. Ollaan kahdesti oltu, aivan loistavia, hinta sama kun tavallisessa seaside:ssa. Näitä hyttejä myydään vain perheille joissa vähintään 3 lasta.Suosittelen todella! Niissä on tavalliset neljä vuodetta, joista kaksi alavuodetta saa parisängyksi, sen lisäksi iso vuodesohva johon mahtuu 1-2 lasta. Meillä on taas heinäkuussa matka edessä, ihanaa....Kent

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat