Seuraa 

Heippa!

Meidän 2 kk pojalla on sikiöaikana jo todettu toispuoleinen hydronefroosi. Munuaisaltaat olivat laajentuneet jo rv 18 rakenneultrassa. Toinen munuainen on normalisoitunut , mutta toisessa on lievää turvotusta edelleen. Rakkopunktiot, kreat ja muut verikokeet on otettu kontrollissa ja ultrassa käyty. Kaikki oli niissä ok, paitsi ultran mukaan hiukan turvotusta toisessa munuaisessa. Poijalla ei ole ollut yhtään pissatulehdusta koko elämänsä aikana, onneksi:)! Seuraava ultrakontrolli 3 kk päästä. Estolääkitystä ei tarvita . Kaikki on siis tällä hetkellä ok:)!Löytyisikö muita, jotka voisivat kertoa kaikenlaisia kokemuksia, siis paraneeko vaiva itsestään, haitaako pojan elämää myöhemmässä vaiheessa ym.....

Kommentit (2)

Poika aloitti estolaakityksen heti synnytyaan ja kavi kerran kk kontrollissa, jossa ultrattiin. Kun ikaa oli 1v 1kk estolaakitys lopetettiin,koska munuaisten toimintasuhde oli parantunut p.o. 50/50 ja meilla nyt 46/54.Eka vti tuli aika akkia estolaakityksen lopettamisen jalkeen. Se hoidettiin antibioottikuurilla ja nyt ollaan odottavalla kannalla uusiiko tulehdus ja taytyyko palata estolle. Nyt poitsulla ikaa 1v3kk.Eli tallaisia kokemuksia meilla.

Meillä huomattiin pojalla rv 19+4 molemmissa munuaisissa hydronefroosi ja molemmilla puolilla on virtsan takasinvirtausta.Syyksi selvisi uretraläppä. tällä hetkellä munuaisten toimintaosuus on 69/31 eli vajaatoimintaa ei ole. vasen munuainen on vähän kooltaan pienempi.vuosi ollaan syöty estolääkettä,eikä yhtään tulehdusta ole ollut. yahoo.comissa (groups)on keskustelupalsta juuri munuais- ja virtsatie elin sairaiden lasten vanhemmille (muviva).sieltä löytyy varmasti moneen kysymykseen vastaus.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat