Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Iltalehden sivuilla Keskinen ja nuorikkonsa Natalia ovat niiiiin rakastuneita... Natalia sanoo Vesan olevan tyhmä mies, eikä mene hänen kanssaan kihloihin! Vesa puolestaan sanoo Natalian olevan lihava! =DD

Oikeaa umpirakastuneiden puhetta!

Kommentit (6)

ja ulkomaalainen mies.. jopa sitä naista inhottaisiin ja halveksittaisiin

ja tässkin ois pitkä kejtu. Nyt kukaan ei kommetoi, kun vesaK. on MIES! ja miehille sallitaan Suomessakin ihan mitä vaan..ei naisille, se siitä tasa-arvosta.

tullut kestojulkkis, tai ainakin jonkin sorttinen julkimo, joka sitten pikkuhepenissä

keikistelee millon missäkin lehdessä ja kauppaa häitään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

kuka suomalainen nainen häntä huolisi? ai joo, Marika Fingeroos.. heh heee.

Natalia on hänen kanssaan ihan rahan vuoksi. Tiedän pari suomalaista varakasta miestä (30 v tienoilla) joilla on parikymppinen brassi tyttöystävä. Toinen mimmi jätti jopa 6 v lapsensa brasseihin tämän miehen (lue: miehen rahojen ) vuoksi. Kun he alkoivat tehdä täällä eroa, tekeytyi mimmi itsensä raskaaksi. Asuu nyt Suomessa vauvansa kanssa ja mies elättää. Sama kun näkee täällä rupisia miehiä joilla nuori kaunis taikkumimmi kainalossa. Nämä naiset tulee tänne miehen perässä paremman elämän toivossa ja välittävät viis miehen ulkonäöstä. Onko tosi rakkautta, en tiedä. Mutta tämmöiseen lankaan on Keskinenkin mennyt ja voikun se nainen lypsisi sen urpon ihan kuiviin=)

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat