Vierailija

Pientä nettiriippuvaisuutta ilmassa?

Kommentit (13)

" oikea" Stella on Stella80, " feikki" on stella80.Tää monenmoisia tarinoita kertoillut Stella ISOLLA S:llä ei ole vähään aikaan ollut linjoilla. Molemmat samanlaisia pellejä, en vain tajua, miksi joku matkii ja jauhaa jonkun toisen nikillä kirjoitettuja juttuja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Seurailee jotain RMJ:n nettisivua että voi tarvittaessa kirjoittaa " autenttisia" tunnelmia.Harmi kun ei IP-osoitteet näy kirjoittajilta, helppo olisi tämäkin roska todeta siksi ihtekseen.

Meillä aina pieni vaatimaton teltta festareilla ja eletään kuin ellun kanat. Ei ole lukemista, eikä mitään hienouksia. Ei siis väsytä enään. En jaksa lähteä ilman miestä hortoilemaan tuonne ulos. Eli löytyypi vain miehen känny, jossa netti :) Voisihan sitä palstailla muuallakin, lukea Hesarin uutisia tms fiksua, mutta koska olen festareilla, hieman hiprakassa, niin mielestäni sopiva paikka netissä on AV palsta :DEi - en ole nettiriippuvainen. Ei vain ole nyt muuta tekemistä :)Kun jauhetaan minusta, niin puhukaa toistanne! Helppohan se on ilman nimimerkkiä tuomita toisia! Oih ja voih kunpa teidänkin vierailija tunnuksen perässä olisi kyltti jossa näkisi miten usein palstailette ja kuinka kauan päivässä. En olisi ainoa, joka tänään palstailee noin 30 minsaa :)

vappuna jouti palstailemaan ja samoin festareilla ei tunnu olevan parempaa tekemistä kuin vauvapalstailu. Tosi kova bilehile vaikuttaa olevan tää meidän Stella ;D

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat