Vierailija

Selkä täynnä punaista näppyä, mahassa, käsissä, kasvoissa ja jaloissa siellä täällä. Joissakin näpyissä on vesikellukka, ei kaikissa, jotkut pieniä, toiset suurempia! Kuumetta ei ole, eikä oireet viittaa mihinkään rokkoon! Lääkäri sanoi johtuvan jostain viruksesta, mutta mistä? Määräsi zyrtecciä kutinaan. Cortison-rasvaa olen laittanut. Ihmetyttää vaan mikä saa aikaan tuollaisen reaktion? Hyttyset?

Kommentit (9)

Luulin vesirokoksi kun tartunta-aika täsmäsi, mutta ei se ainakaan pahasti ole mitenkään revennyt. Kolmisen päivää ollut tuollasta punasta näppyä rinnassa ja edennyt mahaan ja selkään. Vesikellukoita en ole bongannut.1v3kk on tyttö.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Koska järveä ei ole käynyt lähelläkään... auringolle altistumista myös mietittiin mutta nyt on oltu pari päivää sisälläkin ja edennyt on vaan, eli ei oikein aurinkoihottumakaan käy laskuihin.

selässä tosiaan sitä on kyllä eniten ja selkä ei veteen osunut siinä mitä poika nyt vedessä jonkun verran lurkki. Vesirokkoa olen miettinyt, onko tosiaan niin ettei sitä kuumetta välttämättä tule? Jos tarttuu pikkuveljeen tässä kohta, varmaan voi ollakin.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat