Vierailija

Nyt hingun i' coo tuplarattaita ja ne maksaa mansikoita... Voi kun en olisi koskaan kuullutkaan niistä. Laskeskelen kannattaisiko myydä nykyiset rattaat ja matkikset ja ostaa noit tilalle ja mies ei oo yhtään innostunut asiasta (no, ei sen tarvikaan tapella vähän alta 3v:n kanssa seisomalaudalla seisomisesta...)

Kommentit (5)

Ne on LASTENVAUNUT!! :-DDMustakin on tosi kivaa katsastella lastenvaunujen eri malleja ja kuoseja ja valkata sieltä se minua eniten mielyttävä malli. Sitten vasta aletaan katsoa hintaa, joka useimiten kohoaa ihan hirmu korkeuksiin :-/Jollekin se intohimon kohde on ne lastenvaatteet, jollekin taas auto, toiselle se omakotitalo ja jotkut vaan hurahtaa lastenvaunuihin :-)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Siksi lapsi ei jaksa kävellä kovin pitkiä matkoja. Jos kyse olisi ollut esikoisesta tuossa iässä, niin tuplat olisi todella tarpeettomat.

Meillä oli peruskuomurattaat 2,5-vuotiaaksi ja sen jälkeen matkarattaat satunnaisesti. Vaunu- ja ratasaika on niin lyhyt, etten itse pistäisi satoja euroja vaan johonkin hienompaan malliin. Ne on vaan lastenvaunut :D

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat