Vierailija

Kyseessä vielä vahinko pennut, joilla nyt sitten rahastetaan..

Kommentit (8)

mutta silti mielestäni sekarotuisestakin saa pyytää parikin sataa jos tekee sen siksi, että karsisi spontaanisti koiranottopäätöksen tekevät pois ostajalistalta. Koiran hankinta on nimittäin aivan yhtä vastuullinen kuin päätös hankkia lapsia, joten ehkä edes hinta saa jonkun miettimään ja perehtymään rotuun ja koiriin yleensä etukäteen.Maksaisin mielelläni pari sataa sekarotuisesta, jos tietäisin että se tulee hyvästä kodista. Maksoinkin paperittomasta rotukoiran pennusta (ei päässyt rekisteriin piilokiveksisenä) kolme sataa eikä tosiaan ollut mielestäni kallista.

Paikkakunnallani eräs pariskunta tehtailee jatkuvalla syötöllä kahta aika mielenkiintoisen kuuloista sekotusta joista sitten pyydetään 700euroa per pentu. ( rottweiler/amerikan pittbul ja saksanpaimekoira/koirasusi) Pennut menevät kuin kuumille kiville. Itse en todellakaan kannata moista tarkoituksellista rotujen sotkemista ja pentutehtailua jota kaikki ne jotka sekarotuisesta ovat valmiita satoja euroja maksamaan puoltavat. Toki vahinkoja sattuu ja on hyväkin asia ettei pentuja ilmaiseksi anneta, onhan niistä toki kuluja. Ymmärrän kyllä sellaisen noin sadan euron hintapyynnön eläinlääkärin tarkastamasta, madotetusta ja ehkä rokotetustakin pennusta..

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Pelkät eläinlääkärin tarkastukset, rokotukset jne kun maksavat ja jokainen vastuuntuntoinen ihminen hankkii ne myös sekarotuiselle pentueelle. Ja se, että koirasta pyytää kohtuullisen hinnan, on järkevää ihan siksikin että tietyntyyppiset(hupileluksi lemmikin hankkivat) ihmiset eivät silloin koiraa hanki, vaan ne jotka oikeasti haluavat myös hoitaa eläimen kunnolla.

Lapsi on ihminen ja koira on eläin. Piste. Eipäs noita kahta asiaa voi verratakaan. Siitä olen samaa mieltä, että ei koiraakaan kokeiluksi/vitsiksi voi ottaa!

Se on laitonta. Soittakaa ihmeessä eläinsuojeluun jos tiedätte ihmisiä jotka pakottavat koiransa synnyttämään useamman pentueen vuodessa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat