Seuraa 

Poika 8kk ja pissatulehdus sekä korvatulehdus.Pissassa oli verta ja kuume sahaa ylös alas.Saimme eilen antibioottikuurin ja pääsimme kotiin(ensin tuntui että pitää jäädä osastolle).Nyt olen hieman huolissani kun lääkärit puhuivat että vaarallista noin pienellä jos nousee munuisiin,mutta niiden ,mukaan näin ei ole tapahtunut.crp oli aamulla lähemmäs 50.Mistä lääkäri tietää onko tulehdus kuinka paha ja onko jollain kokemusta ns.pahasta pissatulehduksesta.Munuaisten ultaääni kuvaus vasta ens viikolla ja varjoainekuvaus myös.Poika on ihan ripulilla jo kolmatta päivää.Ruoka kuitenkin maistuu jotenkin ja maito ja on kuitenkin suht virkeä,kun kuume laskenut lääkkeillä.

Kommentit (2)

jos pahaksi menee niin soita lääkärille jos vaikka tarvitsee vaihtaa lääkettä.kyllä sen tulehduksen pitäisi lääkkeillä lähteä. seuraa kuitenkin lapsen vointia ja jos menee väsyneeksi ja huonompaan suuntaan niin soita lääkärille, voivat katsoa onko crp lähtenyt laskuun.meillä meni pojalla tulehdus munuaisiin asti ikää tuolloin 2kk ja jouduttiin pitkäksi ajaksi sairaalaan suonensisäisille. tutkimukset tehtiin munuaisiin ja estolääkitys oli jonkin aikaa. tulehdus ei uusiutunut kuitenkaan eikiä vikaa löytynyt. nyt pojalla ikää vajaa 2v ja terve lapsukainen on. silti aika herkästi viedään pissipussinäyte jos lapsella on kuumetta eikä selkeitä muita sairauden merkkejä näy.

ja sairasti ensimmäisen pissatulehduksen puolen vuoden iässä.Korkea kuume ja crp koholla,olimme sairaalahoidossa muutaman päivän ja poika sai antibioottia suonensisäisesti.Jatkotutkimuksia ei tehty,viime syksynä ja talven aikana ollessaan siis alle 2v sairasti kolme kertaa pissatulehduksen ja joka kerta sairaalareissu,helmikuussa tehtiin munuaisultra ja virtsateiden varjoainekuvaus,joissa löytyi 3. ja 4. asteen takaisivirtaus ja se siis aiheuttanut nuo tulehdukset.

Huh,tulipa kertomus:)

Mutta lääkkeet siis ovat aina tehonneet nopsaan ja poika parantunut eikä meillä ollut jäänyt munuaisiin mitään arpia tulehduksista.Nyt poika on jatkuvalla estolääkityksellä ja tauti on pysynyt poissa,kolmen vuoden iässä katsotaan tilannetta taas.Tsemppiä vaan teille ja paranemisia!!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat