Seuraa 

Tarkoitus olisi tulla katsomaan Hesan aletarjonta lapsille. Mitkä liikkeet kannattaa ainakin käydä? Haen vaatteita 86-122cm, eli ei ihan pikkuvauvojen. Laitathan samalla, mistä löydän ko. liikkeen :)Ainakin Disney, Lego, Timberland, Jonathan olis niitä merkkejä, joita ajattelin etsiskellä... Ja tietty muitakin, kun yksin pääsen shoppailemaan :)

Kommentit (5)

Forum: JesperJunior, Lindex, KappAhl ymym. Alet hyvässä vauhdissa :)Kampin keskus: Pikkuväki, Pikkukenguru, Benetton ymym. Alet alkaa kunnolla 26.pväSokos, alkaisko 26.pvä?Adams (sanomatalo) kaikki nyt -50-60%Kaikki nämä löytyy ihan lähekkäin Sokoksen " ympäriltä" ihan keskustasta.

Onko tuolla Adamsissa mitään jäljellä kun tuollaisilla prosenteilla päästelevät? Vai mahtaako lopettaa tai muuttaa? Liike kun ei ole tainnut kerätä asiakkaita yrityksestä huolimatta..

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Adamsilla on muuttomyynti, muuttavat elokuun aikana Itikseen. Syyskuun 15. on avajaiset siellä. Saivat paremmasta paikasta itselleen tilat ja asiakkaat ehkä löytää sinne paremmin jatkossa. Sen verran kivaa vaatetta ovat myyneet siellä, että minä olen syrjäisestä paikasta huolimatta aina mummolle mennessä (bussilla) sieltä jotain ostanut tai ainakin piipahtanut ihailemassa tarjontaa.Kyllä siellä oli kaikenlaista kivaa vielä viime viikolla, ja uskoisin että tavaraa riittää vielä pitkään. Muuttomyynti on heinäkuun loppuun saakka.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat