Vierailija

Mikä ihme on, kun mikään ei ole tarpeeksi?! Nyt jo jonkin aikaa koko ajan vaan tekee mieli seksiä. Sekstailtu onkin sitten niin paljon kun miehestä lähtee ja lisääkin, mutta heti kun on homma ohi tekee samantien mieli lisää! Yleensä olen ihan tavallinen " kaksi kertaa viikossa" -ihminen. Joku ihmeellinen keskikesän kiimaviikko? Nyt on vaan oltava varmaankin ilman, kun mies suututtaa niin paljon, että en tahdo koskea siihen tikullakaan, mutta hyvä kun pystyy paikoillaan istumaan!

Kommentit (10)

Montas kertaa miehes kykenee? Onneks omani kykenee uusintaan heti ja vuorokaudessa 9 kertaa on tänhetkiset enkat. Antaa vaan palaa! Mukavaa kuin mikä!

Mutta kyllä se jo kolmen kerran jälkeen samana päivänä katsoo vähän pitkään, että mitä ai

Lainaus:

vieläkö?!

:-/ Eipä tuo mikään pojankloppi enää olekaan kyllä.



Antaisinkin mennä, ellei olisi tätä tyhmää riitaa. Tai siis ihan oikeasta asiasta riitaa. Suututtaa liikaa. Pitää vissiin vaan lukkiutua itsekseen kylppäriin ja kylpyammeeseen koko illaksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

5, en oo kuullutkaan tollaisesta sairaudesta. Hui. Tää alkaa kyllä olla oikeasti jo tosi rasittavaa. Tässä istuin nytkin, pääasiassa vaan av:ta lukien ja jotain tylsää työasiaa miettien, eikä tosiaan mitään seksijuttuja mielessä, mutta pöksyissä on ihan omat fiilikset...

sairaus, jos seksi maistuu?? Kamalaa kaksinaismoralismia! Nainen saa nauttia seksuaalisuudestaan siinä missä mieskin. Ei aina aleta leimaamaan sairaaksi! Kamalaa vääryyttä naiset tekevät omaa sukupuoltaan kohtaan tälläisellä ajattelutavalla!

Jos haluttaa niin paljon jatkuvasti, että siihen tuskastuu itsekin, niin eihän se kivaa ole?

Haluaminen on toki jees, mutta silläkin on varmasti rajansa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat