Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kommentit (20)

jälkeen pääsin onneksi kotisairaalan potilaaksi ab-tipan vuoksi.Olisi ollut sangen kurja viettää aikaa sairaalassa, joka oli vielä " pussissa" seinien piikkauksen vuoksi !Lapset olivat silloin 2 ja 3v. ja isänsä onneksi pystyi ottamaan töistä vapaata ja oli myös kesälomaa. Tippa ei sitonut niin paljon kuin kainalosauvat ja kipeä jalka.Tuolloin myös miehelle valkeni lisää lasten hoidon " koko totuus" . :).Oksentelun vuoksi ei välttämättä tarvitse tipassa olla kauaa, kun saa pahoinvointilääkityksen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kotisairaala paikkakunnilla voit olla tiputuksessa kotona, mutta sitä ei monissa paikoissa ole ja vaivasi ei saa olla kovinkaan vakava.joissain paikoissa voi käydä päivystyksessä tiputuksessa päivittäin Esim. mieheni kävi pyelonefriitin vuoksi päivittäin antibiottitipassa mutta muutoin oli kotona.

tipassa voisi käydä sairaalassa ja tulla sitten kotiin. Pussin meno kestää muutaman tunnin. Pussin vaihto kotona voi olla hankalaa. Riippuu tietysti syystä miksi pitää olla tipassa.

en kyllä osaa nouvoa, mutta vaikea tilanne... siinä vaiheessa ko alat pyörtyillä kotona niin on lapselle varmasti parempi olla päiväkodissa. siellä aikuiset ovat kuitenkin ihan tolpillaan.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat