Vierailija

Huomasin äsken, että meidän keittiön matto on varastettu mattotelineeltä.. laitoin aamupäivällä peitot, päiväpeiton ja yhden pienehkön maton mattotelineelle tulettumaan ja äsken hokasin että eihän sitä mattoa siellä hakiessani ollutkaan... käytiin päivällä leikkipuistossa ja joku ilmeisesti silloin ottanut maton parempaan talteen. no toivottavasti tulee sitten hyvää käyttöön, ainakin tarpeeseen varmaan.. käsittämötöntä että ei saa edes tavaroitaan tuulettaa ilman että pitää ne ottaa..

Kommentit (7)

Multa on monta kertaa varastettu tavaraa kuivaushuoneesta, useammasta eri talosta. Ärsyttää, että muutaman tollaisen idiootin varastelijan takia ei normaalit ihmiset uskalla kuivattaa pyykkejään tai tuulettaa mattojaan.

Tuskin noihin pihan yleisiin telineisiinn edes saa jättää mattoja ja peittoja tuulettumaan. mua ainakin ärsyttäis jos itse haluisin mennä mattoja tamppaamaan niin joku ääliö olis jättänyt omansa sinne eteen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

MItäköhän varten telineet ovat pihassa jos niille ei saa laittaa mattoja tai pyykkejä kuivumaan....? asumme pohjakerroksessa ja teline on meidän ikkunoiden lähellä että sikälimikäli joku haluaa juuri samaan aikaan(teline on lähes aina tyhjä!) tulla mattojaan tamppaamaan niin taatusti siirrän omani pois ja uskoisin että talon asukkaat osaavat myös sitä pyytää. enkä ole meidän lisäki nähnyt kuin kotipalvelun ihmisten tuulettavan asiakkaansa mattoja päiväsaikaan viikolla.. että hieno asenne sinulla, hyvää juhannusta vaan :)

ja kuivatti paitaa parvekkeella. Tuuli vei sen ja kun kaverini meni hissillä alas hakemaan sitä niin jo oli paita hävinnyt!

Nopeeta toimintaa!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat